YFSF: Οι "Άγριες Μέλισσες" πάνω και κάτω από τη σκηνή σε αυτήν την εμφάνιση (VIDEO- PHOTOS)
Media

YFSF: Οι "Άγριες Μέλισσες" πάνω και κάτω από τη σκηνή σε αυτήν την εμφάνιση (VIDEO- PHOTOS)

Από τα πλατό της επιτυχίας της χρονιάς, "Άγριες Μέλισσες" στη σκηνή του YFSF η Δανάη Λουκάκη

Η αγαπημένη "Παγώνα" της σειράς του Αντ1 που σκίζει στους πίνακες τηλεθέασης ακόμα και έχοντας απέναντί της ισχυρό ανταγωνισμό, αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar και είναι -κατά τη γνώμη μας- και αυτή που πραγματικά το χαίρεται περισσότερο απ' όλους, σαν μικρό παιδί.

Σε αυτό το πρώτο live του YFSF, η Δανάη Λουκάκη κλήθηκε να μεταμορφωθεί σε Λίτσα Διαμάντη τραγουδώντας το "Τέρμα τα παράπονα" από εμφάνισή της σε εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Για την οπτικοποίηση της μίμησης μάλιστα η παρουσιάστρια του Show, Μαρία Μπεκατώρου (που λατρεύει να συμμετέχει και η ίδια στα διάφορα acts) βρέθηκε στην σκηνή κάνοντας μία εκ των παρουσιαστριών της τότε εκπομπής.

Κάτω από τη σκηνή ένα μεγάλο μέρος του καστ από τις Άγριες Μέλισσες στην πρώτη σειρά των καθισμάτων για να στηρίξουν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους, την συμπρωταγωνίστριά τους. Διακρίναμε τον "Μελέτη", Γιώργο Γεροντιδάκη και τον "Παπά Γρηγόρη", Κωστή Σαββιδάκη ανάμεσα σε άλλους.

Δείτε εδώ την εμφάνισή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved