Ο Παύλος Τσίμας για το Mega: «Tο τηλεοπτικό σύστημα ισορροπούσε γύρω από το Mega» (video)
Media

Ο Παύλος Τσίμας για το Mega: «Tο τηλεοπτικό σύστημα ισορροπούσε γύρω από το Mega» (video)

Ο Παύλος Τσίμας καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι μίλησε στο Νίκο Μουτσινά για την επαναλειτουργία του Mega

Ήταν 2 και 8 πρώτα λεπτά και 36 δευτερόλεπτα όταν στις 27 Οκτωβρίου του 2018 έπεσε μαύρο στον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

Την ώρα που στις οθόνες μας παρακολουθούσαμε επεισόδιο των... θρυλικών "Απαράδεκτων", έπεσε μαύρο, σημαίνοντας και το τέλος της πρώτης εποχής του σταθμού που από το 1989 βρισκόταν στις επάλξεις τόσο στην ψυχαγωγία όσο και την ενημέρωση.

Η δεύτερη εποχή του Mega ξεκίνησε αφού το κανάλι ξεκίνησε από τις 6 το πρωί να εκπέμπει και πάλι κανονικά.

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά ο Παύλος Τσίμας που εργάστηκε για πολλά χρόνια στο σταθμό είπε: «Εγώ το πρωί άνοιξα την τηλεόραση μόλις ξύπνησα για να δω λίγο την εικόνα» και περιέγραψε πώς κατά την γνώμη του πρέπει να συνεχίσει το κανάλι σε αυτή την δεύτερη περίοδο.
«Το Mega ήτανε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης. Γιατί σε όλες τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όταν κάποια στιγμή τη δεκαετία του 80 περάσαμε από το κρατικό μονοπώλιο και στην ιδιωτική τηλεόραση σε όλες τις άλλες χώρες επειδή αυτό έγινε πολύ οργανωμένα και μεθοδικά η κρατική τηλεόραση δεν πέθανε.
Παρέμεινε να είναι πολύ ισχυρή. Σε όλες τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει μια πολύ ισχυρή κρατική - δημόσια τηλεόραση. Υπήρχε από την αρχή. Εδώ στην Ελλάδα η κρατική τηλεόραση σχεδόν εξαφανίστηκε, συρρικνώθηκε τρομερά για αμαρτίες που τις είχαν φορτώσει όλες οι κυβερνήσεις .
Οπότε το τηλεοπτικό σύστημα ισορροπούσε γύρω από το Mega» είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved