Ελένη Μενεγάκη: Έκπληκτη η παρουσιάστρια: «Τι; Ποιος είναι στο κοντρόλ; Ο Μάκης μου;» (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη προέβη σε μία αποκάλυψη!
Την ώρα της μαγειρικής, οι συνεργάτες της ήθελαν να φύγουν από το κοντρόλ και να εισβάλουν στο πλατό και συγκεκριμένα στην κουζίνα!
Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαχνε casarecce με κοτόπουλο, πιπεριές και κάρι και είχε σπάσει τη μύτη όχι μόνο της Ελένης Μενεγάκη αλλά και όλων των συνεργατών της!
Κάποια στιγμή ακούγεται η Ελένη Μενεγάκη έκπληκτη τον Μάκη της στο κοντρόλ να της λέει ότι θα φύγει και θα εισβάλει στο πλατό!
Ναι καλά διαβάσατε! Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Κατεβείτε όλοι τώρα! Θα πάθετε πλάκα! Τι; Ποιος είναι πάνω ( στο κοντρόλ); Ο Μάκης; Ε όχι και ο Μάκης μου να με αφήσει από πάνω… Είστε καλά;» και ακούστηκαν τα γέλια των συνεργατών της!
Photo 1/5
Την ώρα της μαγειρικής, οι συνεργάτες της ήθελαν να φύγουν από το κοντρόλ και να εισβάλουν στο πλατό και συγκεκριμένα στην κουζίνα! Photo 2/5
Κάποια στιγμή ακούγεται η Ελένη Μενεγάκη έκπληκτη τον Μάκη της στο κοντρόλ να της λέει ότι θα φύγει και θα εισβάλει στο πλατό! Photo 3/5
Ναι καλά διαβάσατε! Photo 4/5
Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Κατεβείτε όλοι τώρα! Θα πάθετε πλάκα! Τι; Ποιος είναι πάνω ( στο κοντρόλ); Ο Μάκης; Ε όχι και ο Μάκης μου να με αφήσει από πάνω… Είστε καλά;» και ακούστηκαν τα γέλια των συνεργατών της! Photo 5/5
Όχι δεν αναφερόταν στον Μάκης της, στον Μάκη Παντζόπουλο... αλλά στον συνεργάτη της που είναι στην ρύθμοση και τον λένε Μάκη!