MasterChef: Η εμμονή της Μαριάννας με τον Σταύρο – Τον βρίζει όπου σταθεί! (video)
Media

MasterChef: Η εμμονή της Μαριάννας με τον Σταύρο – Τον βρίζει όπου σταθεί! (video)

MasterChef 4Μαριάννα Πουλμεντή για τον Σταύρο Γεωργίου: «Το μόνο που θέλω όταν τελειώσει το MasterChef είναι να μου τον φέρετε στο Πασαλιμάνι»


Ο Σταύρος Γεωργίου κέρδισε το πρώτο Mystery Box του Masterchef.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοίρασε με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής του παστίτσιου.

Η επιλογή του όμως έκανε τους παίχτες να αρχίσουν τα… «γαλλικά» και την παραγωγή του Masterchef να μην προλαβαίνει να βάζει το χαρακτηριστικό μπιπ σε αυτά που έλεγαν οι παίχτες.

Εκείνη την ημέρα ξεκίνησε και η κόντρα του με την Μαριάννα γιατί όταν ήρθε η σειρά της, της ανέθεσε να κάνει ένα vegan παστίτσιο. «Η Μαριάννα θα πάρει αυτό που της αξίζει γιατί κάνει πολύ φασαρία. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει μέτρο στη ζωή της. Είναι 20 χρόνων και δεν έχει ωριμάσει και μπορεί να μην το κάνει και ποτέ, δικαίωμά της»,

Από την πλευρά της, η Μαριάννα μιλώντας στην κάμερα είπε: «Ο Σταύρος έπαιξε σήμερα και στρατηγικά, αλλά και σαν κομπλεξικός που είναι. Προφανώς έδωσε το πιο δύσκολο κομμάτι στους μάγειρες που φοβάται και κυρίως στον Ηλία Κιαζόλι γιατί σήμερα εδώ πέρα, εκτός από εμένα και τον Γιώργο, είναι από τους πιο δυνατούς μάγειρες .

Και προφανώς θέλει να προσπαθήσει να τον κάνει να φύγει από το σπίτι γιατί μπορεί να είναι ο φόβος και ο τρόμος του Σταύρου και πιστεύω ότι απλά είναι κότα.».

Από εκείνη την ημέρα όπου σταθεί και όπου βρεθεί η Μαριάννα βρίζει τον Σταύρο Γεωργίου πίσω από την πλάτη του.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε τι ακριβώς είπε στο video που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved