MasterChef: Η Σεμίνα Κατσίβα σχολιάζει τους παίκτες, τις κόντρες και τις κλίκες στο reality (video)
Media

MasterChef: Η Σεμίνα Κατσίβα σχολιάζει τους παίκτες, τις κόντρες και τις κλίκες στο reality (video)

MasterChef 4:  Πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία του του πρώτου για τον φετινό κύκλο, mystery box, αποχώρησε οικειοθελώς από το reality. Σήμερα περνάει απο... «κόσκινο» τους πρώην συμπαίκτες της

H Σεμίνα Κατσίβα η οποία όπως είπε, έπρεπε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από το ριάλιτι, έστω και αν για εκείνη το παιχνίδι ήταν όνειρο ζωής.

Η Σεμίνα έχοντας παλέψει για να περάσει στην οικογένειά της την αγάπη της και την κλίση της στη μαγειρική, πέρασε πολλές φορές από δύσκολες καταστάσεις. Παρά την κλονισμένη σχέση με τους δικούς της, κατάφερε να εργαστεί για να πληρώνει τη σχολή μαγειρικής.

Έχοντας καταφέρει να πετύχει το στόχο της, ξεκινώντας πρόσφατα να εργάζεται ως μάγειρας, η οικογένειά της τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Νιώθοντας πιο δυνατή από ποτέ, δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 4 αφού ήταν το όνειρό της από μικρή να βρεθεί και να μαγειρεύει μέσα στο διαγωνισμό και πιστεύει ότι θα βγει νικήτρια. Άλλωστε μόλις 11 χρονών είχε κάνει αίτηση για το πρώτο MasterChef Junior.

Στο παιχνίδι έχουν ήδη διαμορφωθεί δυο κλίκες. Την πρώτη την αποκάλυψε η Κατερίνα Λένη η οποία έχει κερδίσει τη χρυσή κάρτα και διάλεξε τους αρχηγούς των τριών ομάδων που διαγωνίστηκαν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

Η Κατερίνα δεν ήθελε να λειτουργήσει με τη στρατηγική και επέλεξε για αρχηγό τον Ηλία, τον Σταύρο και τον Ηρακλή.

«Δεν θέλω να λειτουργήσω με τη στρατιγική. Αν ήθελα να παίξω στρατηγικά είναι πολύ απλό: είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης, είναι ο Ηλίας Κιαζόλι είναι και ο Θεοχάρης Βιγλάκης. Είναι το παρεάκι… Αυτοί που είναι superwow!». Σε αυτούς τους 3 προσθέστε και τον Κώστα Νταλιάνη.

Την δεύτερη κλίκα αποτελούν οι (Θεο)Χάρης Βιγλάκης, Κώστας Δαλιάνης, Ηλία Καζιόλι και ο Γιώργος Λασκαρίδης

Για όλα αυτά πήρε θέση η Σεμίνα Κατσίβα στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved