Αγγελική Νικολούλη: Οι συγκλονιστικές της αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Βαλεντίν (Photos)
Media

Αγγελική Νικολούλη: Οι συγκλονιστικές της αποκαλύψεις για την υπόθεση της μικρής Βαλεντίν (Photos)

Πενήντα τρεις ολόκληρες ημέρες διήρκεσε η ερευνά της. Ακολουθώντας τα «σημάδια», αλλά και με αναπάντεχες... εφόδους, όπως λέει, βρήκε όντως «Φως στο τούνελ» και μάλιστα χαρμόσυνο.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η μικρή Βαλεντίν ζει, μιλήσαμε με την Αγγελική Νικολούλη γι' αυτή τη νέα της επιτυχία, για το πόσο ψυχοφθόρες είναι οι αναζητήσεις της, αλλά και για τον μοναχικό δρόμο που σκέφτεται να ακολουθήσει.

Και για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι δικαίως την αποκαλούν Ελληνίδα «Μις Μαρπλ».

Χάρη στη δική σας επιμονή βρέθηκε άκρη στο νήμα της ιστορίας της Βαλεντίν. Πώς νιώθετε; «Συγκίνηση και ανακούφιση, γιατί η έρευνα είχε αποτέλεσμα και το παιδί βρέθηκε στη ζωή. Όταν ξεκίνησα την αναζήτηση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το εξής: για να μας βοηθήσουν οι τηλεθεατές, έπρεπε πρώτα να νιώσουν την 7χρονη Βαλεντίν σαν ένα δικό τους ταλαιπωρημένο παιδί και όχι ως το "ξένο κοριτσάκι από το Κονγκό". Φαίνεται πως τα καταφέραμε, αν κρίνω από την ανταπόκριση του κόσμου, το ενδιαφέρον και την κινητοποίηση που υπήρξε. Αυτό μας βοήθησε αρκετά στην έρευνα, δίνοντας στο "Τούνελ" σημαντικές μαρτυρίες, που άνοιξαν τον δρόμο για την εξιχνίαση».


Είχατε από την πρώτη στιγμή υποψιαστεί κάτι που σας έκανε να επιμείνετε ή πεισμώσατε ακόμα πε-ρισσότερο επειδή πρόκειται και για ένα μικρό παιδί;

«Και τα δύο! Δεν εδραιωνόταν η μαρτυρία του πατερά ότι του άρπαξαν το παιδί από τη μέση του δρόμου σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή. Τον συναντούσαμε αιφνιδιαστικά κάθε εβδομάδα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να πέφτει σε αντιφάσεις. Χάνω το παιδί μου επτά χρόνων, πέφτω για ύπνο και δεν το αναζητώ; Δεν κόλλαγαν με τίποτα αυτά που ισχυριζόταν. Θέλησα να πάω και η ίδια στο σπίτι όπου έμενε μαζί με άλλους ομοεθνείς του, να μιλήσω μαζί του και να δω πίσω από αυτά που έλεγε, για να βρω την αλήθεια».

Πιστεύετε πως ο πατέρας έδωσε το κορίτσι ώστε να έχει μια καλύτερη ζωή ή οι προθέσεις του ίσως να μην είναι τόσο αγαθές;

«Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την έστειλε στη Γαλλία για μια καλύτερη ζωή και πως θα τη συναντούσε εκεί. Θέλω να τον πιστέψω και ας είπε πολλά ψέματα, που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο. Μου έλεγε πως η μητέρα της Βαλεντίν αυτοκτόνησε γιατί βιάστηκε και τώρα λένε ότι είναι ζωντανή και είναι στη Γαλλία μαζί με το παιδί. Οι έρευνες, που συνεχίζονται από Έλληνες και Γάλλους, θα δείξουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την πολύκροτη υπόθεση».


Οι ιστορίες τις οποίες αναλαμβάνετε είναι συνήθως πολύ δύσκολες. Πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό για σας;

«Είκοσι πέντε χρόνια ασχολούμαι με την αναζήτηση αγνοουμένων και την έρευνα δολοφονιών. Εμφανίζομαι σε δικαστήρια, όπου με καλούν ως μάρτυρα. Είναι τρόπος ζωής πλέον, να το πω έτσι απλά. Με επηρεάζουν όμως όλες οι υποθέσεις και καταθέτω την ίδια την ψυχή μου στην έρευνα, προκειμένου να φωτιστούν τα σκοτάδια. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, είναι από μόνο του ψυχοφθόρο», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved