Hell’s Kitchen: Θυμάστε τον νικητή Ραφαήλ Τσακίρη; Δείτε τι κάνει σήμερα! (Video & Photos)
Media

Hell’s Kitchen: Θυμάστε τον νικητή Ραφαήλ Τσακίρη; Δείτε τι κάνει σήμερα! (Video & Photos)

Ο Ραφαήλ Τσακίρης, ο νικητής του Hell’s Kitchen, αποκαλύπτει τι κάνει σήμερα και πώς ξόδεψε τα χρήματα που κέρδισε!

Ο Ραφαήλ Τσακίρης αποκάλυψε στο ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό: «Βρίσκομαι στο βροχερό Λονδίνο αυτό το διάστημα. Εργάζομαι εδώ πλέον και προσπαθώ να εξελιχθώ εδώ. Πολλά παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό. Εγώ προσπάθησα φεύγοντας να φύγω από την πατρίδα μου τη Ρόδο, προτίμησα να πάω στην Αθήνα που είναι και πρωτεύουσα και θα μου έδινε κάτι καλύτερο. Δεν μου έδωσε κάτι η Αθήνα. Η Αθήνα μετά το παιχνίδι μαγειρικής ήταν αφιλόξενη μαζί μου. Αν βγεις στην τηλεόραση μπορεί να σε βλέπει διαφορετικά ο κόσμος, καθώς και οι επιχειρηματίες σε κοιτούν με άλλο μάτι του τύπου ότι μπορεί να φύγεις, να μην μείνεις στη δουλειά και ίσως να μην σε προσλάβουν γιατί θεωρούν ότι θα ζητήσεις πολλά χρήματα. Μου έκανε και κακό όλη αυτή η δημοσιότητα που πήρα από το παιχνίδι»

Και αποκάλυψε ο νικητής του Hell’s Kitchen: «Είχα ένα μεγάλο ατύχημα το χειμώνα προς το Πάσχα βασικά. Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, ήμουν τυχερός στην ατυχία μου γιατί φορούσα τον εξοπλισμό μου της μηχανής. Αλλά έγινε η ζημιά στον αριστερό μου ώμο. Έμεινα για έναν ολόκληρο χρόνο με το χέρι δεμένο και όλα αυτά με πήγαν επαγγελματικά πίσω. Πληρώθηκα από το παιχνίδι αλλά τα λεφτά μου δεν τα πήρα στην ώρα μου.»

Και υπογράμμισε: «Τα χρήματα που κέρδισα από το παιχνίδι τα «έφαγα» στους γιατρούς! Τα χρήματα άργησαν να μου τα δώσουν και όταν μου τα έδωσαν σε λάθος στιγμή τα επένδυσα για να γίνω καλά. Τρέχουμε στα δικαστήρια ακόμα για να βρούμε το δίκιο μας.

Έχω 10% αναπηρία στο χέρι μου από το τροχαίο. Η επέμβαση πέτυχε όμως μου άφησε κουσούρι. Έχω ένα κόκκαλο που μονίμως φαίνεται και είναι αντιαισθητικό και είμαι 28 χρονών. Δεν ήθελα στα 28 μου ούτε να φαίνεται το κόκκαλο μου, ούτε να βάλω βίδες, ούτε σύρματα μέσα στους ώμους μου για να μπορώ να κάνω κινήσεις».


Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Έκτορας Μποτρίνι με βοήθησε πάρα πολύ όταν χτύπησα. Όταν τον πήρα τηλέφωνο να του πω ξέρεις κάτι ανεβαίνω στην Αθήνα έρχομαι να σε δω, είχα ένα τροχαίο. Ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν να με βοηθήσουν, να βρούμε τους καλύτερους γιατρούς, νοσοκομεία και όλα αυτά. Παραμένει αυστηρός απέναντι μου και αυτό μου υπενθυμίζει ποιος είμαι. Είναι ο μέντορας μου στην Ελλάδα ο Έκτορας Μποτρίνι!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved