Big Brother - άρχισαν τα όργανα: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτό το πράγμα»
Media

Big Brother - άρχισαν τα όργανα: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτό το πράγμα»

Big Brother: Γνωστός ηθοποιός λέει έξω απο τα δόντια την άποψή του για το reality που κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ -  «Αυτές τις εκπομπές με το στιλ και τον «έρωτα» τύπου «Power of Love» δεν θα τις έβλεπα ποτέ»

Η αμεσότητα που έχει με τον κόσμο, η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια του, του έχουν δώσει μία πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά του κόσμου. Όπως, μάλιστα, παραδέχεται ο ίδιος ο Δημήτρης Σταρόβας, αυτό είναι η καλύτερη αμοιβή

Παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα φανατικά;

Βλέπω, κυρίως, ταινίες, ό,τι έχει να κάνει με μηχα-νοκίνητο αθλητισμό και προγράμματα μαγειρικής. Φέτος όμως βλέπω και «Άγριες Μέλισσες».

«MasterChef» δηλαδή παρακολουθείτε;

Ναι, βέβαια. Ανελλιπώς.

Πώς σας φαίνεται η προσπάθεια που γίνεται φέτος στην TV με ωραίες και πιο ακριβές παραγωγές;

Καλό είναι αυτό. Να διευκρινίσω όμως ότι δεν είμαι νοσταλγός του παρελθόντος.

Θεωρείτε ότι υπήρχαν υπερβολές;

Φυσικά, δεν μπορεί η ελληνική τηλεόραση να μετρούσε τότε 45 παραγωγές, όσες δηλαδή είχε όλη η Ευρώπη. Είχαν ξεφύγει, όχι μόνο στην ΤV, παντού. Αυτό πληρώσαμε μετά. Υστέρα έγινε ένα ξεσκαρτάρισμα με την κρίση και έμειναν όσοι πραγματικά άξιζαν.

Την επιστροφή του ΜΕGΑ πώς τη βλέπετε;

Το ΜΕGΑ έχει γράψει την ιστορία του, όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μαζί του και μόνο θετικά θα μπορούσα να βλέπω το ότι ξαναβγαίνει στον αέρα. Μακάρι να πάει και καλά, αν και δεν μας συμφέρει (γέλια).

Πιστεύετε στη θετική πλευρά του ανταγωνισμού;

Όταν υπάρχει υγιής συναγωνισμός, σε αναγκάζει κι εσένα να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος για να ξεπεράσεις τον «αντίπαλο».

Δέχεστε γενικά προτάσεις για εκπομπές και σόου στην TV;

Ναι, αλλά και δεν προλαβαίνω καθώς παίζω σε παραστάσεις, κάνω περιοδείες. Άλλωστε, αυτός εί­ναι ο βασικός λόγος που δεν είμαι στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πάντως, είμαι ανοιχτός πάντα στις προτάσεις. Έχω παράλληλα και την πολυτέλεια να μην κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν, που θα με ζόριζαν, που δεν θα με αντιπροσώπευαν.

Την αγαπάτε όμως την τηλεόραση ως μέσο...

Η τηλεόραση έχει και τα καλά της, έχει και τα κακά της. Είναι ένα πράγμα και ωραίο και αδη­φάγο, μπαίνεις στα σπίτια του κόσμου, μπορείς να διαμορφώσεις άποψη, εικόνα. Είναι κομμάτι της καθημερινότητας. Έχει τα στραβά της, αλλά δεν θα την κατηγορήσω, θα είναι υποκρισία. Δου­λεύω στην τηλεόραση, οπότε... Ωστόσο, δεν θα αποφύγω και κάτι, ό,τι δεν μου αρέσει θα το πω. Αυτές τις εκπομπές με το στιλ και τον «έρωτα» τύπου «Power of Love» δεν θα τις έβλεπα ποτέ. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τις έκοβα. Δεν είναι αστείο,, είναι λυπηρό. Μπορεί να τα βλέπουν τα παιδιά μας και να μας πουν ότι θέλουν να πάνε εκεί για την αναγνωρισιμότητα.

Η γρήγορη αναγνωρισιμότητα καταστρέφει έναν άνθρωπο;

Φυσικά, πόσω δε μάλλον όταν είναι εφήμερη. Μπαίνεις σε ένα λούκι ότι κάτι έχεις γίνει, είναι μία παγίδα. Ακόμη και τα μου­σικά σόου είναι παγίδα, αυτά τα παιδιά θέλουν να κάνουν καριέρα.

Σας ξάφνιασε η επιλογή του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα το «Big Brother»;

Για εμένα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτό το πράγ­μα. Από την άλλη, η τηλεόραση δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα (αυτό είναι αρνητικό της) και το μόνο που ενδιαφέρει είναι τα έσοδα και όχι το ότι αυτό μπο­ρεί να κάνει κακό σε κάποιον πιτσιρίκο.

Πηγή: Tv κους κους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved