Νίκος Φιλιππίδης- Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ήρθαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό»
Media

Νίκος Φιλιππίδης- Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ήρθαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό»

Η καλή ημέρα από την πρωινή ενημέρωση φαίνεται! H «Κοινωνία ώρα ΜΕGΑ», η γνώριμη και δημοφιλή εκπομπή, επέστρεψε στις οθόνες μας και σηματοδοτεί τη νέα εποχή του Μεγάλου Καναλιού, που μόλις ξεκίνησε!

O Νίκος Φιλιππίδης, έμπειρος οικονομικός συντάκτης και σχολιαστής, ο οποίος πρόσφατα είχε διατελέσει και διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αναλαμβάνει την πρωινή ενημέρωση στο ΜΕGΑ, στις 06.00, στο κανάλι όπου έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Μαζί του είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου ενώ στο σχόλιο και την ανάλυση βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού.

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου έδωσαν συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό και μίλησαν για την επιστροφή του Μεγάλου καναλιού.

«Είναι χαρά μου να επιστρέφω στο κανάλι όπου έκανα και τα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα. Στόχος μου είναι να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για να αναρριχηθεί σύντομα στις πρώτες θέσεις, στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, τόσο στην ενημέρωση όσο και στη μυθοπλασία», είπε ο Νίκος Φιλιππίδης.

-Αγώνας δρόμου η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση;

«Γρήγορα, αλλά σωστά και κυρίως με ψυχραιμία. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο».

-Νιώθετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση;

«Η πρόκληση είναι μεγάλη. Δεν κρύβω ότι με κέρδισε το πάθος με το οποίο στήθηκε ο νέος σταθμός, το όραμα του ιδιοκτήτη του, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που μου έκανε την τιμή να με εμπιστευτεί, αλλά και η ευκαιρία να συνεργαστώ με ορισμένους από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς».

-Σας απασχολούν τα νούμερα της τηλεθέασης;

«Δεν κρύβουμε ότι ήρθαμε για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αλλά, πρώτα απ' όλα, ήρθαμε για να χτίσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον τηλεθεατή. Θα κοιτάμε τα νούμερα, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν θα είναι τα νούμερα που θα κατευθύνουν τις επιλογές μας».

-Το ΜΕGΑ, ποιες σταθερές πρέπει να διατηρήσει στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία ώστε να κερδίσει το κοινό;

«Με την παρακαταθήκη και τη σιγουριά που του δίνει το πλούσιο παρελθόν του, το ΜΕGΑ καλείται να χτίσει το μέλλον του, κερδίζοντας σε αξιοπιστία και κύρος. Η εμπειρία της διευθυντικής του ομάδας και στελεχών του -όπως ο Σταμάτης Μαλέλης- αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος».

-Συνεντεύξεις που σας ιντριγκάρουν;

«Με έξυπνους και αποκαλυπτικούς καλεσμένους».

-Από ποια προσωπικότητα θα θέλατε να πάρετε συνέντευξη;

«Από τον Μπαράκ Ομπάμα».

-Γιατί επιλέξατε τη δημοσιογραφία;

«Δεν είναι σαφές ποιος επέλεξε ποιον. Μάλλον συναντηθήκαμε στη μέση».

-Τι σας απογοητεύει;

«Η μειωμένη προσπάθεια».

Μπάγια Αντωνοπούλου

-Διαγράψατε μια ενδιαφέρουσα τροχιά τα τελευταία χρόνια, μέχρι... η μπίλια να σταματήσει στο ΜΕGΑ;

«Η διαδρομή μου έως τώρα είχε αρκετό ενδιαφέρον. Εργάζομαι 10 χρόνια ως δημοσιογράφος. Αποκόμισα εμπειρίες και γνώση, ώστε να μπορώ αυτή τη στιγμή να σταθώ με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα στις μεγάλες απαιτήσεις που έχει ο τηλεθεατής από το "Κοινωνία ώρα Mega" και αντάξια στην ποιότητα του Μεγάλου Καναλιού».

- Παρακολουθούσατε το κανάλι;

«Γεννήθηκα τη χρονιά που εξέπεμψε για πρώτη φορά (το 1989) και μεγάλωσα με αυτό. Η γενιά μου έχει άπειρες αναμνήσεις συνδεδεμένες με το ΜΕGΑ. Σοβαρή ενημέρωση, υπέροχες ταινίες, αγαπημένες σειρές, που κυριαρχούσαν στην καθημερινότητα μας».

- Πώς νιώθετε που ανήκετε στο δυναμικό του καναλιού, που μπήκε σε νέα εποχή;

«Νιώθω μεγάλη χαρά που ανήκω στο δυναμικό του νέου ΜΕGΑ. Το Μεγάλο Κανάλι παίρνει ξανά ζωή, και είμαι κι εγώ μέσα σ' αυτό! Το ότι ο σταθμός με επέλεξε για την πρωινή ζώνη είναι τιμητικό για εμένα, διότι με εμπιστεύεται σε μια εκ-πομπή με μεγάλη βαρύτητα. Μπαίνουμε κάθε πρωί στα σπίτια του κόσμου και χρέος μας είναι να τον ενημερώνουμε σωστά. Ανέκαθεν η ενημέρωση του ΜΕGΑ κέρδιζε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Αυτό προσδοκώ να γίνει και τώρα».

- Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

«Να εξελίσσομαι κάθε μέρα. Να μαθαίνω, να γίνομαι καλύτερη δημοσιογράφος. Σκοπός μου είναι να μπορώ να ενημερώνω σωστά τον κόσμο. Η επικαιρότητα απαιτεί δημοσιογραφική αντίληψη και ανάλυση, που πιστεύω πως έρχεται με την εμπειρία», είπαν στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved