Σάββας Πούμπουρας για BFF:«Μια φάρσα που γυρίσαμε δεν θα παίξει- Είναι πολύ τρομακτική»
Media

Σάββας Πούμπουρας για BFF:«Μια φάρσα που γυρίσαμε δεν θα παίξει- Είναι πολύ τρομακτική»

Σάββας Πούμπουρας για BFF:«Οι φάρσες για να είναι επιτυχημένες δεν πρέπει να είναι στημένες. Χάνεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού, θέλω σωστά πράγματα, αυθεντική ψυχαγωγία για τον τηλεθεατή!»

Το πρώτο επεισόδιο του Best Friend’s Fear προβλήθηκε δέκα μέρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2020. Ουσιαστικά από το καλοκαίρι κιόλας ο Σάββας και η ομάδα παραγωγής προετοιμάζονταν με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Σεπτέμβριο.

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη και ολοκληρώθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου. Είναι η τέταρτη σεζόν που κάνω φάρσες και είναι κάτι που το γνωρίζω καλά. Εκτός από την πείρα στις φάρσες, είχα και την απεριόριστη στήριξη του ΑΝΤΙ στο project.

Σαφώς και υπήρξαν και ορισμένες διαφωνίες με την παραγωγή για το πώς θα εξελιχθεί μια φάρσα, αλλά κατάφερα να περάσω το 90% όσων ζήτησα και είχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα» λέει.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετά επεισόδια και αναρωτιέμαι ποια ήταν η φάρσα που τον δυσκόλεψε περισσότερο. «Στο επεισόδιο με την Έλλη Κόκκινου είδαμε συνεννοηθεί με την παραγωγή να κάνουμε ένα αρκετά δύσκολο νυχτερινό γύρισμα στη λίμνη Μπελέτσι στις παρυφές της Πάρνηθας. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερες. Κάναμε δύο επεισόδια. Το πρώτο με την Έλλη Κόκκινου έπαιξε, το δεύτερο δεν θα παίξει. Και δεν θα παίξει γιατί ήταν αρκετά τρομακτικό και ζήτησαν να μην προβληθεί. Οπότε το σεβάστηκα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω το εξής: Σε μια φάρσα δεν είναι απαραίτητο να γελάσουμε. Η φάρσα προκαλεί και άλλες αντιδράσεις, όπως ένα σφίξιμο στο στομάχι και πολλά ακόμα συναισθήματα».

Διαπίστωσα ότι στο Υοu Τube σε ορισμένα από τα επεισόδια του Best Friend’s Fear υπάρχουν αρκετά σχόλια από κάτω, είτε θετικά είτε αρνητικά, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ίσως οι φάρσες που κάνει είναι στημένες. Ποια είναι η γνώμη του γι' αυτό; «Αν το concept ήταν στημένο, θα κάναμε μυθοπλασία. Ποτέ δεν θα επέλεγα μια τέτοιου είδους τακτική.

Οι φάρσες για να είναι επιτυχημένες δεν πρέπει να είναι στημένες. Χάνεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού, θέλω σωστά πράγματα, αυθεντική ψυχαγωγία για τον τηλεθεατή! Και δεν έχω κάνει ποτέ τηλεόραση απλώς για να υπάρχω σε αυτήν. Κάνω τηλεόραση για τον κόσμο και όχι για να δείχνω τη φάτσα μου. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν το διαπραγματεύομαι» λέει με ειλικρίνεια.

Πηγή:People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved