Έμιλυ Κολιανδρή:«Αυτό που γίνεται φέτος με τις σειρές είναι ένα δείγμα ότι είχε λείψει η μυθοπλασία»
Media

Έμιλυ Κολιανδρή:«Αυτό που γίνεται φέτος με τις σειρές είναι ένα δείγμα ότι είχε λείψει η μυθοπλασία»

Η Έμιλυ Κολιανδρή έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της Ηλέκτρας που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έρωτας μετά».

Η Έμιλυ Κολιανδρή, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την ηρωίδα της και για τις εκπλήξεις στη μυθοπλασία τη φετινή σεζόν.

- Τα δεινά της Ηλέκτρας δεν έχουν τελειωμό;

«Αυτή η ηρωίδα θαρρείς και στη ζωή της δεν μπορεί να χαρεί την παρατεταμένη ευτυχία. Έζησε την τραυματική εμπειρία με τον Κωνσταντίνο. Κατάφερε να συνδεθεί με έναν άλλο άνθρωπο, εννοώ τον Σωκράτη. Κι αυτός αποδείχθηκε ο χειρότερος εχθρός της. Ξυπνά ο Κωνσταντίνος και σαν να υπήρξε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μια συμφιλίωση αν θες, έρχεται κοντά με τον Χρήστο. Πάνω που νιώθει γαλήνη και ευτυχία, επανεμφανίζεται η Άννα, που θεωρούσαν νεκρή. Οπότε αυτό διαταράσσει όλες τις ισορροπίες».

- Έχει και την Αντιγόνη, που θέλει να τερματίσει τη ζωή της...

«Αυτό μας έλειπε, όπως λέει και η Ηλέκτρα».

Κι ο Ηλίας, ο νέος αδελφός του Κωνσταντίνου, στο προσκήνιο...

«Σε ένα σίριαλ, σχεδόν καθημερινό, το να καταφέρνει να γίνονται τόσα πράγματα στην πλοκή, είναι εντυπωσιακό».

- Η φετινή χρονιά έχει εκπλήξεις στη μυθοπλασία;

«Αυτό που γίνεται με τις σειρές είναι ένα δείγμα ότι είχε λείψει η μυθοπλασία. Από την άλλη, φυτεύεται ο σπόρος για να μπούμε στη λογική του εβδομαδιαίου ή έστω των δύο επεισοδίων την εβδομάδα, όπως γινόταν στο παρελθόν. Θεωρώ ότι βοηθά και το θεατή αλλά και στο σενάριο, για να μην κουράζει. Φυσικά και τους ηθοποιούς. Βοηθά σε όλους τους τομείς να είναι πιο προσεγμένες οι δουλειές. Για μια επιστροφή σε μια πιο καλή ελληνική τηλεόραση με ελληνικά σίριαλ».

- Κόντρα ρόλος για να επιτευχθεί μια ισορροπία;

«Στην τηλεοπτική Ηλέκτρα έχουν συμβεί τα επτά κακά της μοίρα της, οπότε με τις πρόβες για την παράσταση κάνω αποσυμπίεση. Είναι κωμωδία και γελάμε», είπε η Έμιλυ Κολιανδρή στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved