8 λέξεις: Ο γάμος, ο σκοτεινός ρόλος και η λάθος κίνηση!
Media

8 λέξεις: Ο γάμος, ο σκοτεινός ρόλος και η λάθος κίνηση!

8 λέξεις: Ο Άκης υποχωρεί και δίνει την ευχή του στην Ηλιάνα να παντρευτεί τον Αλέκο, αλλά υπό όρους. Την ίδια στιγμή, όμως, ο τελευταίος ανακαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο του αδελφού της. Από την άλλη, μία λάθος κίνηση της Σμαράγδας έχει μοιραίες συνέπειες για τη μικρή Αθηνά

Η Βίκυ είναι σίγουρη πως η Ηλιάνα θα κάνει τα πάντα για να βρει πού βρίσκεται η Μυρτώ Γιαβάση και γι αυτό πηγαίνει στο ίδρυμα.
Εκεί, η πρώτη λέει στο μικρό κορίτσι κάποια πράγματα που αφορούν την Ηλιάνα και πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες της.

Η Βίκυ, ύστερα από αυτή τη συνάντηση, πηγαίνει σε μια ερημική τοποθεσία που έχει δώσει ραντεβού με τον Φοίβο, και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά!

Την επόμενη μέρα, ο Άκης αποφασίζει να δώσει την ευχή του στην Ηλιάνα να παντρευτεί τον Αλέκο, πιστεύοντας ότι αυτή η υποχώρηση είναι μόνο για το καλό της κόρης του.
Ωστόσο, θέτει τους δικούς του όρους και ένας από αυτούς είναι να μείνουν και μετά τον γάμο στο σπίτι του, προκειμένου να ελέγχει την κατάσταση.


Παράλληλα, η Ναυσικά παραμένει προβληματισμένη με το τόσο έντονο ενδιαφέρον του Μιχαήλ για τη Λουκία και κάνει μια επίσκεψη στο γραφείο του.
Εκεί, «ψαρεύει» τη Λουκία, προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η σχέση τους κι αν κινδυνεύει η ηρεμία της προσωπικής του ζωής. Όταν ο Μιχαήλ αντιλαμβάνεται τον σκοπό της, αντιδρά με θυμό.

Ο Οδυσσέας με την Έρση βιώνουν και πάλι ευτυχισμένες στιγμές, μετά την περιπέτεια της φυλακής. Πηγαίνουν βόλτες, ψωνίζουν μωρουδιακά και παιρνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

Ταυτόχρονα, η Ηλιάνα βλέπει για πρώτη φορά την Αποστολία χωρίς τον μαγειρικό της σκούφο και μένει άναυδη, καθώς έχει και αυτή κόκκινα κοντά μαλλιά.
Στη συνέχεια η πρώτη της εκμυστηρεύεται τα όνειρα που έχει δει με την Αριάδνη, αλλά εκείνη της εξηγεί πως δεν έχει καμία σχέση με τα μεταφυσικά.


Βέβαια πρόκειται για ένα ψέμα... Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Αλέκος παίρνει στα χέρια του κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τη Βίκυ και βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα.
Πιο συγκεκριμένα, συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη που σκοπό είχε να τρελάνει την Ηλιάνα, αλλά σε πρώτη φάση κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Από την άλλη, ο Σίμος με την Ολυμπία τσακώνονται ως, με αποτέλεσμα εκείνη να απαιτήσει να μετακομίσει στο σπίτι του Νικηφόρου και να μείνει με τη μητέρα της, την Εύα. Η τελευταία, φυσικά, δέχεται ώστε να την ελέγχει, αλλά και σε μία προσπάθεια να την ηρεμήσει.

Έτσι, λοιπόν, πηγαίνει και μένει με την Εύα και τον Νικηφόρο, όμως η συμπεριφορά της δείχνει από την πρώτη μέρα ότι τα προβλήματα που θα δημιουργήσει δεν θα έχουν τέλος!
Παράλληλα, η Ηλιάνα λέει στον Άκη ζητήσει από τον Δημήτρη και τη Σμαράγδα να γίνουν μάρτυρες στον γάμο της με τον Αλέκο, αλλά ο Άκης την προειδοποιεί πως ο αδελφός της δεν βλέπει αυτόν τον γάμο με καλό μάτι.



Η Σμαράγδα, από τη πλευρά της, εθίζεται όλο και περισσότερο στον τζόγο, ενώ η Θεανώ προσπαθεί να την ειδοποιήσει πως η μικρή Αθηνά είναι σοβαρά άρρωστη και την πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Όμως μάταια, καθώς εκείνη έχει το κινητό στο αθόρυβο και έτσι η Θεανώ αναγκάζεται να ενημερώσει τον Άκη, ο οποίος γίνεται έξαλλος με την κατάσταση και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Διαβάστε τη συνέχεια στη galerry που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved