Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Συνεργάτες του παρουσιαστή «σταύρωσαν» την Κατερίνα Καινούργιου (vid)
Media

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Συνεργάτες του παρουσιαστή «σταύρωσαν» την Κατερίνα Καινούργιου (vid)

H Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Τετάρτης έκανε έναν χαρακτηρισμό για τον σύντροφό της στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη στα πλαίσια της ενότητά που παρουσιάζει αναφέρθηκε στην κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου να αποκαλέσει on air τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη «θεογκόμενο».

Αυτή η λέξη μάλλον δεν άρεσε σε εκείνη και τον Δημήτρη Παπανώτα, καθώς σχολίασαν έντονα τη φράση που χρησιμοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου, με την Κλεοπάτρα Πατλάκη να λέει ότι δεν της αρέσει αυτό να λέγεται τηλεοπτικά.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, όμως, ήταν πιο αυστηρός.

«Μας ενοχλεί. Να ακούσω ότι έλεγε πως είναι ένας άντρας με κύρος, όμορφος, αλλά θεογκόμενος; Δεν είναι θέμα ποιοτικά ορθού. Είναι μειωτικό», είπε εκείνος.

Ωστόσο, η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη απόρησαν και δεν συμφώνησαν καθόλου με τον συνάδελφό τους, όπως κι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε συγκεκριμένα: «Σιγά ρε παιδιά»!

Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και είναι καλός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε πως όταν ο Φίλιππος Τσγακρίδης άκουσε αυτήν την ατάκα από την σύντροφό του γέλασε και δεν ενοχλήθηκε καθόλου.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved