Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη φυλακίζει τη Δρόσω μέχρι να γεννήσει (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη φυλακίζει τη Δρόσω μέχρι να γεννήσει (Photos)

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις που θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ του ΑΝΤ1 θα είναι πιο συνταρακτικές από ποτέ.

Η ραδιούργα Μυρσίνη Σεβαστού στήνει μια μεγάλη δολοπλοκία προκειμένου να πάρει το μωρό από τη Δρόσω και παράλληλα να μη γίνει σκάνδαλο στο χωριό με το γιο της, Νικηφόρο, άρα και όλη την οικογένεια της.

Αδίστακτη και έχοντας καταστρώσει σε όλη της τη ζωή αμέτρητες δολοπλοκίες, η Μυρσίνη δεν διστάζει να κάνει ωμό εκβιασμό στη Δρόσω:

«Θέλεις στιγματισμένη να μεγαλώσεις ένα μπάσταρδο ή το παιδί του να μεγαλώσει με όλα τα πλούτη και τις ανέσεις μέσα στην οικογένεια Σεβαστού;

Θέλει το παιδί σου να είναι δακτυλοδεικτούμενο ή να έχει ένα σίγουρο μέλλον μπροστά του;».

Αφού πρώτα πείθει την Ασημίνα, που δεν μπορεί να κάνει παιδί, να υλοποιήσουν το σχέδιο, καταφέρνει να πείσει και τη Δρόσω. Μάταια η Ελένη και ο Νικηφόρος προσπαθούν να σταματήσουν την ύπουλη παγίδα της Μυρσίνης με συνένοχο την Ασημίνα. Η τελευταία λοιπόν λέει σε όλους πως είναι έγκυος, αφού πρώτα η Δρόσω έχει δεχθεί να δώσει το παιδί μετά τη γέννα.

Όταν συνειδητοποιήσει πως δεν θέλει να το κάνει, δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής. Η Μυρσίνη την κλείνει σ' ένα σπίτι χωρίς η κοπέλα να μπορεί να αντιδράσει.

Τι θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών»;

Ένα άλλο «Κωσταλέξι» σαν κι αυτό που είχε συνταράξει την ελληνική κοινωνία στα τέλη της δεκαετίας του ‘70. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη Δρόσω μας έδωσε μια μικρή πρόγευση όλων όδσα πρόκειται να ακολουθήσουν στη σειρά το επόμενο διάστημα.

«Έχω πικράνει πολύ κόσμο μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά, γενικότερα, δεν δείχνουμε κάτι που δεν γινόταν. Το παιδί το κρατάω και η Μυρσίνη θα βοηθήσει. Θα μείνω στο χωριό, αλλά κάπου θα είμαι.

Ή θα πάω σε άλλο σπίτι ή θα είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα αυτά τα γυρίσματα, δεν έχουμε προσθέσει ακόμα την κοιλιά. Στη δεύτερη σεζόν θα είμαι στη σειρά, αλλά ξέρω πως δεν θα είμαι στο χωριό. Δεν θα φύγω από τη σειρά, αλλά δεν θα είμαι στο χωριό», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved