Έρωτας μετά: Η Άννα σκοτώνει την Πέννυ; (Photos)
Media

Έρωτας μετά: Η Άννα σκοτώνει την Πέννυ; (Photos)

Έρωτας μετά:  Μία αναπάντεχη εξέλιξη αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Έρωτας μετά».

Η Πέννυ, η γυναίκα η οποία θέλει να σκοτώσει την Άννα, βρίσκεται νεκρή και ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην κοπέλα που έβαψε τα χέρια της με αίμα. Είναι, όμως, αυτή η αλήθεια ή μήπως ο άντρας κρύβεται πίσω από την αδίστακτη δολοφονία και θέλει να ενοχοποιήσει την Άννα;

Η Πέννυ μπαίνει ξαφνικά στη ζωή της Άννας και του Λεγάτου και από την αρχή δείχνει τις προθέσεις της. Θέλει πάση θυσία να σκοτώσει την Άννα προκειμένου η ίδια να είναι το επίκεντρο της προσοχής του άντρα.

Η Πέννυ επιχειρεί να κάνει πράξη την επιθυμία της και στήνει παγίδα θανάτου στην Άννα αλλά τα σχέδια της χαλάει ο Λεγάτος, καθώς την προλαβαίνει και την εμποδίζει. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κωνσταντίνος φτάνει έξω από το σπίτι του Λεγάτου και του ζητάει να μιλήσουν, θέλει εξηγήσεις αλλά και όλες τις λεπτομέρειες για το παρελθόν του με την Άννα.

Ωστόσο, πριν φύγει, εκπλήσσεται καθώς βλέπει εκεί τη Σοφία. Την επόμενη μέρα, οι Αστυνομικές Αρχές ανακαλύπτουν το πτώμα μιας γυναίκας. Από την ταυτοποίηση αποδεικνύεται πως η νεκρή γυναίκα είναι η Πέννυ και τότε ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για να τον ενημερώσει.

Την ίδια στιγμή, η Όλγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Άννα γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για τη ζωή του. Λίγο αργότερα, ο Λεγάτος επιστρέφει στο σπίτι μετά την ενημέρωση από τον Γιώργο και δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πέννυ.

Μάλιστα, της δείχνει κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της. Εν τω μεταξύ, η Ηλέκτρα μαθαίνει από τον Κωνσταντίνο πως η Σοφία βρισκόταν στο σπίτι του Λεγάτου και συναντιέται μαζί της προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον άντρα. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αντί ότι είναι γιος της Άννας, γι' αυτό μπήκε στη ζωή τους.

Η είδηση, όμως, αυτή σοκάρει την κοπέλα, η οποία στη συνέχεια μιλάει στην Ηλέκτρα. Εκείνη με τη σειρά της ενημερώνει τον Χρήστο και τον συμβουλεύει να μιλήσει στον Νίκο και στην Ειρήνη για τον Δημήτρη και τη σχέση που τον συνδέει με την Άννα.

Ο Νίκος, όμως, αντιδρά πολύ έντονα και δεν θέλει να ακούσει τίποτα παραπάνω γι' αυτή την ιστορία, ενώ ξεκαθαρίζει στον πατέρα του και στην Ειρήνη πως δεν θα δεχτεί ποτέ τον νεαρό ως αδελφό του.

Από την άλλη, όμως, η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει. Ταυτόχρονα, και ενώ ο Χρήστος προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τα παιδιά του, η Αντιγόνη αποφασίζει γα μάθει την αλήθεια για τον Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι τους.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved