Elif: Ο Σελίμ ξανά στη φυλακή (Photos)
Media

Elif: Ο Σελίμ ξανά στη φυλακή (Photos)

Elif: Η ζωή των Εμίρογλου καταστρέφεται από την εκδικητική μανία της Αρζού και του Ουμίτ.

Ενώ η Αρζού αγοράζει το σπίτι τους, καταφέρνει και τους παίρνει και την εταιρεία, ενώ κλείνει στη φυλακή τον Σελίμ έπειτα από παγίδα που του στήνει ο Ουμίτ.

Η Αρζού, μετά την αγορά της έπαυλης των Εμίρογλου στον πλειστηριασμό, μετακομίζει εκεί για να τους κάνει ψυχολογικό πόλεμο μέχρι να φύγουν. Μάλιστα, προκειμένου να τους δείξει την υπεροχή της, προτείνει στη Μελέκ και στη Ζεϊνέπ να δουλέψουν εκεί ως υπηρέτριες και στον Σελίμ ως σοφέρ.

Ο τελευταίος, όμως, αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να κρατήσει την ψυχραιμία του και επιτίθεται στην Αρζού προσπαθώντας να την πνίξει. Η Ζεϊνέπ, η Αλιγιέ και η Μελέκ καταφέρνουν να τον σταματήσουν, ενώ αργότερα η Αρζού δέχεται την πρόταση γάμου του Ουμίτ, καθώς μόνο με τη βοήθεια του θα πετύχει την ολική καταστροφή των Εμίρογλου. Οι τελευταίοι, από την άλλη, σε κλίμα συγκίνησης μαζεύουν τα πράγματα τους από το σπίτι και ετοιμάζονται για μία νέα ζωή.

Τότε, όμως, η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα με τον Ουμίτ και ο Σελίμ γίνεται έξαλλος με την προδοσία του άλλοτε φίλου του.

Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένεια με όποιον τρόπο μπορεί και τους βρίσκει ένα φορτηγό για να μεταφέρουν τα πράγματα τους. Η Αλιγιέ κλείνει για τελευταία φορά την πόρτα του σπιτιού στο οποίο δημιούργησε την οικογένεια της και με μεγάλη θλίψη αφήνει στη μεγαλύτερη εχθρό της οικογένειας το σπίτι με τις αναμνήσεις μιας ζωής. Ωστόσο, η Αρζού δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον Σελίμ.

Τη στιγμή που ο τελευταίος ετοιμάζεται να φύγει από την έπαυλη, φτάνει η Αστυνομία και τον συλλαμβάνει με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα και ο Πουσούφ βρίσκεται εκεί με την ιδιότητα του δικηγόρου ύστερα από πολύ καιρό.

Ο Ουμίτ δεν είχε πληρώσει τους φόρους όταν ο Σελίμ ήταν στη φυλακή την πρώτη φορά όπως του είχε πει και τώρα η μόνη λύση είναι ο Σελίμ να πληρώσει τους φόρους με τόκο. Η Ζεϊνέπ σκέφτεται πως αν πουλήσουν την εταιρεία θα μπορέσουν να πληρώσουν τα χρέη τους.

Η Αρζού, όμως, είναι η μόνη που θέλει να την αγοράσει και ο Σελίμ δεν θέλει να την πουλήσει σε εκείνη. Σύμφωνα με το my tv, ο Γιουσούφ προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, όμως, και τα καταφέρνει, καθώς μόνο έτσι θα αφεθεί ελεύθερος. Λίγη ώρα αργότερα, με τη συνοδεία της Αστυνομίας, ο Σελίμ φτάνει ξανά στην έπαυλη και ανακοινώνει στην Αρζού πως μπορεί να αγοράσει και την εταιρεία.

Μάλιστα, χωρίς να χάσουν χρόνο, υπογράφουν τα συμβόλαια. Τώρα ο Σελίμ και η οικογένεια Εμίρογλου δεν έχουν τίποτα. Έπειτα, ο πρώτος λέει στην Αρζού πως είναι μοιραίο να μείνει μόνη της και απελπισμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved