Just the 2 of us: Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σόου! (vid)
Media

Just the 2 of us: Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σόου! (vid)

Just the 2 of us: Αντίστροφα πλέον μετράμε για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του λαμπερού σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτική επιτροπή τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου και τη Βίκυ Σταυροπούλου

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Μαρτίου όπως αναφέρεται και στο τρέιλερ που μόλις είδε τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πραγματικά απολαυστικό.

Μετά από πολύ­μηνες διαδικασίες, οπότε και έγιναν κρούσεις σε περισσό­τερα από είκοσι άτομα, την επιτροπή συνθέτουν ο Σταμάτης Φασουλής, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ η τέταρτη θέση ανήκει στη Δέσποινα Βανδή!

Αυτοί είναι και οι πρωταγωνιστές του τρέιλερ, συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του παρουσιαστή του σόου Νίκου Κοκλώνη.

Στο τρέιλερ, όλοι οι κριτές αποτρέπουν τον παρουσιαστή να τραγουδήσει και μάλιστα τον φιμώνουν και τον δένουν, με τη Βίκυ Σταυροπούλου φυσικά να δίνει... ρεσιτάλ γέλιου.

Το τρέιλερ ανέβασε και στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος σχολίασε κάτω από το βίντεο:

"Το Just the 2 of us είναι γεγονός💫, και μπορεί οι κριτές να είναι υπερβολικά αυστηροί μαζί μου και να μην παραδέχονται ότι κατά βάθος τους αρέσει η μοναδική χροιά της φωνής μου και οι φωνητικές μου ικανότητες 😂😂. Ελπίζω όμως με τους παίχτες να είναι πιο αντικειμενικοί και όχι βίαιοι 😂😂Πρεμιέρα 14 Μαρτίου στις 21:00".

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ στο παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved