8 Λέξεις: Ποιο μυστικό κρύβεται στο σπίτι της Ηλιάνας; (Photos & Video)
Media

8 Λέξεις: Ποιο μυστικό κρύβεται στο σπίτι της Ηλιάνας; (Photos & Video)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, 8 Λέξεις

Ποιο μυστικό κρύβεται στο σπίτι της Ηλιάνας, εκεί δηλαδή που έζησε η μικρή Αριάδνη;

Τη Δευτέρα, 2 Μαρτίου, η Βίκυ μιλάει στην μικρή Μυρτώ και της λέει κάποια πράγματα που αφορούν στην Ηλιάνα.Ο Άκης κάνει μια κουβέντα στην καινούρια μαγείρισσα, Αποστολία, και μαθαίνει τις προθέσεις της…. Ο Φοίβος συναντιέται σε μια ερημιά με τη Βίκυ και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά!

Η Έρση επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στο ατελιέ του Οδυσσέα και μέσα της ξυπνάνε αναμνήσεις από την μέρα που βρήκε την νεκρή κοπέλα εκεί. Ο Μιχαήλ νιώθει άσχημα γι’ όλα αυτά που έχουν γίνει και κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στη Λουκία, θέλοντας έτσι να της φτιάξει λίγο το κέφι. Η Σμαράγδα κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος στη δουλειά της, για καλή της τύχη όμως ο Λουκάς είναι εκεί για να την βοηθήσει. Ο Άκης δίνει επιτέλους την ευχή του και η Ηλιάνα έχει πλέον το ελεύθερο να παντρευτεί τον Αλέκο. Ο Μάρκος συνομιλεί τηλεφωνικά με τον συνεργάτη του τον Στηβ και μαθαίνουμε επιτέλους για την κρυφή δουλειά που ετοιμάζουν.

Ο Άκης, με μισή καρδιά, δέχεται να παντρευτεί η Ηλιάνα τον Αλέκο, αφού πιστεύει ότι κάνει αυτή την υποχώρηση για το καλό της κόρης του, αλλά παράλληλα θέτει τους δικούς του όρους, απαιτώντας να μείνουν και μετά τον γάμο σπίτι του, προκειμένου να ελέγχει την κατάσταση. Η Ναυσικά σε μια επίσκεψή της στο γραφείο του Μιχαήλ «ψαρεύει» την Λουκία προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η σχέση τους κι αν κινδυνεύει η ηρεμία της προσωπικής του ζωής. Ο Μιχαήλ, αντιλαμβάνεται τον σκοπό της και αντιδρά με θυμό.

Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα ο Οδυσσέας με την Έρση περνάνε και πάλι ευτυχισμένες στιγμές, μετά την περιπέτεια της φυλακής. Πάνε βόλτες, ψωνίζουν μωρουδιακά και περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούνε μαζί. Ο Σίμος με την Ολυμπία τσακώνονται για μια ακόμα φορά και η μικρή πάνω στον καβγά του λέει ότι θα προτιμούσε να μείνει με την μητέρα της. Ο άντρας που έχει βάλει ο Αλέκος να παρακολουθεί τη Βίκυ, του στέλνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, απ΄ τις οποίες ο Αλέκος βγάζει κάποια πολύ σοβαρά συμπεράσματα. Η Ηλιάνα, βλέποντας για πρώτη φορά την Αποστολία χωρίς τον μαγειρικό της σκούφο, μένει άναυδη! Η μαγείρισσα έχει και αυτή κόκκινα κοντά μαλλιά!

Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ από τη σειρά 8 Λέξεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved