Ηθοποιός πρώτης γραμμής αποκαλύπτει:«Είμαι πολύ καλή στις παρακολουθήσεις» (video)
Media

Ηθοποιός πρώτης γραμμής αποκαλύπτει:«Είμαι πολύ καλή στις παρακολουθήσεις» (video)

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πώς μικρή ήθελε να γίνει ντεντέκτιβ και είχε δημιουργήσει «ομάδες κρούσης»

Ελληνίδα ηθοποιός πρώτης γραμμής αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι από μικρή ήθελε να γίνει ντεντέκτιβ και ότι μάλιστα είχε δημιουργήσει «ομάδες κρούσης για ντεντεκτιβιλίκι».

Την ηθοποιό αυτή την είχαμε απολαύσει σε ένα αγαπημένο σίριαλ να κατασκοπεύει διάφορους υπόπτους προκειμένου να βρει τον ένοχο μιας δολοφονίας.

Έκανε stakeout μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς και από ότι φαίνεται, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της, αυτό δεν ήταν κάτι ξένο για εκείνη.

Πρόκειται για την Σμαράγδα Καρύδη που όπως φαίνεται ο χαρακτήρας της Ντάλιας στο Παρά 5 δεν ήταν πολύ ξένος προς τις δικιές της συνήθειες!

Η ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός ή αλλιώς ήθελα να γίνω ντεντέκτιβ. Μου αρέσει πάρα πολύ το μυστήριο.

Μου αρέσει ο Πουαρό. Θα ήθελα να είμαι Πουαρό, ο Μπέκας, ο Σέρλοκ Χολμς… Τρελαίνομαι! Τρελαίνομαι! Και έφτιαχνα και πάρα πολλές ομάδες μικρή! Ομάδες κρούσης για ντεντεκτιβιλίκι!

Δεν έχεις παρατηρήσει που έρχεσαι να μου πεις κάτι και σου λέω μην μου το πεις, να το βρω; Θέλω να τα βρίσκω!

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις Σμαράγδα Καρύδη τα είπε όλα αυτά έχοντας απέναντί της τον ηθοποιό Νίκο Κουρή στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» που προβλήθηκε χθες στην ΕΡΤ1.

Δείτε τι ακριβώς είπε η Σμαράγδα Καρύδη στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved