GNTM: Η Ελευθερία Καρναβά τώρα και σκηνοθέτης – Της αρέσουν οι Horror ταινίες (video)
Media

GNTM: Η Ελευθερία Καρναβά τώρα και σκηνοθέτης – Της αρέσουν οι Horror ταινίες (video)

GNTM: Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη η Ελευθερία Καρναβά μίλησε για το reality, για το αν είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της, αλλά και για τη νέα της αγάπη. Την σκηνοθεσία ταινιών!

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα», καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε χθες η Ελευθερία Καρναβά από το GNTM.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά δεν απάντησε ουσιαστικά στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη αν συνεχίζει να είναι μαζί με τον σύντροφό της.

«Μου κάνει εντύπωση που με βλέπω στην τηλεόραση», δήλωσε βλέποντας το εισαγωγικό video τονίζοντας ότι το άγχος της στο reality ήταν πολύ μεγάλο.

«Είχα πιο πολύ άγχος από ό,τι είχα στις Πανελλήνιες», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον περίφημο διάλογο που είχε τηλεφωνικώς με τον σύντροφό της όσο ήταν στο παιχνίδι και εκείνος της είπε δημοσίως να υποδυθεί την καλή, η Ελευθερία είπε μεταξύ άλλων: « Έκανε πλάκα για τα πάντα επειδή ντρεπόταν. Δεν το περίμενα ότι θα πάρει τόσο έκταση. Στην αρχή του είπα ότι δεν έπρεπε να το πεις αυτό το συγκεκριμένο, ούτε να κάνεις πλάκα»

Απαντώντας στις ερωτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη είπε μεταξύ άλλων: «Το GNTM με βοήθησε επαγγελματικά. Μου έχουν κάνει κάποιες προτάσεις, προσπαθώ και εγώ να δέχομαι αυτές που θέλω και αυτές που θα με βοηθήσουν. Όλες τις κοπέλες τις έχει βοηθήσει. Θα μου άρεσε να κάνω κάτι στο εξωτερικό για να δω και πως είναι η ζωή έξω»

Η Ελεονώρα Μελέτη την ρώτησε και για τις σπουδές της στον κινηματογράφο: «Σπουδάζω και κινηματογράφο. Προσπαθώ να τα κάνω όλα μαζί. Είναι γενικότερα πιεσμένο το πρόγραμμά μου τώρα τελευταία. Μου αρέσει πολύ η σκηνοθεσία. Έχω πολύ φαντασία γενικά και μου αρέσουν πολύ οι ταινίες horror και ειδικότερα η κατηγορία mind game!

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλα όσα είπε η πρώην παίκτρια του GNTM στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved