8 λέξεις: Δείτε πρώτοι πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (4/3)
Media

8 λέξεις: Δείτε πρώτοι πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (4/3)

8 λέξεις: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις και απόψε στη δημοφιλή σειρά του ΣΚΑΙ.

Η κατάσταση ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Σπύρο είναι πλέον εντελώς έκρυθμη και η προοπτική των 200.000 ευρώ που θα πρέπει να δώσουν σαν αποζημίωση στην διαφημιστική, κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους σαν τρομακτική απειλή.

Η Ιφιγένεια έχει στη μπούκα τον Σπύρο κι επειδή δεν ξέρει πού αλλού να ξεσπάσει, πάει και βρίζει τον σουβλατζή που του έδινε τα σουβλάκια.

Η Ναυσικά, παίρνει από το ίδρυμα τη Τζουλιάνα για τρεις μέρες και περνάνε όμορφες και συγκινητικές στιγμές μαζί στο σπίτι της.

Στο μεταξύ ο Μάρκος μαθαίνει τις κινήσεις του Άκη σχετικά με τα φάρμακα των οποίων την άδεια δεν του ανανέωσε και γίνεται έξαλλος.

Πηγαίνει και τον βρίσκει στο γραφείο του με σκοπό να τον απειλήσει, αλλά ο Άκης καταφέρνει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.

Κι ενώ η μικρή Αθηνά είναι σοβαρά άρρωστη στο νοσοκομείο, η Σμαράγδα που έχει το κινητό της στο αθόρυβο, παίζει χαρτιά στη λέσχη και δεν ξέρει ότι το παιδί της περνάει δύσκολες ώρες.

Η Ολυμπία πάει να μείνει με την Εύα και τον Νικηφόρο και η συμπεριφορά της δείχνει από την πρώτη μέρα, ότι τα προβλήματα που θα δημιουργήσει δεν θα έχουν τέλος!

Αυτά και άλλα πολλά...

Δείτε πρώτοι πλάνα από το αποψινό επεισόδιο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved