Άγριες Μέλισσες: Το spoiler Μελέτη – Πηνελόπης για τον έρωτά τους! Θα είναι μαζί; (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler Μελέτη – Πηνελόπης για τον έρωτά τους! Θα είναι μαζί; (Photos)

Άγριες Μέλισσες: H αποκάλυψη του Κλεομένη στον Δούκα για τον έρωτα που νιώθει ο Μελέτης για την κόρη του, άνοιξε νέο πόλεμο!

Ωστόσο τα δυο αυτά παιδιά συνεχίζουν -παρά τα γεγονότα και τις αντιδράσεις- να νιώθουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Η Μαρία Πετεβή και ο Γιώργος Γεροντιδάκης μιλούν στο tv kous kous για τη σχέση τους και αν τελικά ο έρωτάς τους θα εκπληρωθεί.

Το spoiler που δίνουν είναι δυνατό!


Θα ζήσετε τον έρωτα, θα αντιδράσετε στον Δούκα;
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Όλο αυτό είναι ανικανοποίητο, όπως και όλοι οι μεγάλοι έρωτες. Εγώ εύχομαι να εναντιωθεί ο Μελέτης στον Δούκα και στο κατεστημένο που έχει ο τελευταίος δημιουργήσει στο Διαφάνι. θα αποφασίσει, ωστόσο, τι θα κάνει»


Μαρία Πετεβή: «Πραγματοποιήθηκε ένα μέρος του ερωτά τους, κάνοντας σεξ, το σώμα της Πηνελόπης δεν άντεξε, πρόδωσε ηθικές αξίες, οικογένεια. Αυτά τα παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνουν. Μέχρι το επεισόδιο που έχω, δεν τον ζουν τον ερωτά τους κανονικά. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι εύκολο να είναι μαζί, να ζουν τον έρωτα»


Είστε χαρούμενοι που η σειρά θα πάει δεύτερη σεζόν;
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά όμως που κάνω καθημερινό το οποίο θα συνεχιστεί. Είναι μεγάλη η χαρά, νιώθεις ότι ανταμείβονται η δουλειά και οι κόποι σου. Είμαι, γενικά, πολύ ήρεμος, ίσως φταίει το ότι έχω ξαναζήσει την επιτυχία με το «Βέρα στο δεξί».

Μαρία Πετεβή: «Δεν μας το έχουν ανακοινώσει επίσημα για να χειροκροτήσουμε όλοι. Ακούγεται έντονα, αλλά δεν έχουμε κλείσει. Εγώ δηλαδή δεν ξέρω αν θα είμαι, ποιος θα είναι. Είναι κάπως νωρίς ακόμη, εικάζω πράγματα, αλλά δεν ξέρω πώς», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved