MasterChef: Η Σπυριδούλα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις αμοιβές των παικτών πέρυσι (Photos)
Media

MasterChef: Η Σπυριδούλα αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις αμοιβές των παικτών πέρυσι (Photos)

MasterChef: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η παίκτρια του περσινού Master Chef, παίρνει θέση στο αν τελικά είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι.

Επίσης, αποκαλύπτει γιατί καθυστερεί τον γάμο της και το… κασέ των παικτών του διαγωνισμού μαγειρικής.

Θεωρείτε ότι φέτος βλέπουμε πιο πολύ ριάλιτι παρά μαγειρική, δεδομένου ότι μεταδίδονται όλα τα σχόλια των παικτών ακόμα και όταν δεν διαγωνίζονται;

«Ο περισσότερος κόσμος το λέει αυτό και αντιδρά. Ο λόγος που το κάνουν είναι για να μας γνωρίσουν λίγο πιο νωρίς φέτος τους χαρακτήρες. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό το ριάλιτι, θα δείξει στην πορεία αν δεν υπάρχεi μαγειρική και υπάρχει μόνο το ριάλιτι. Είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι, θα δούμε και τους χαρακτήρες και τη " μαγειρική και όλα»

Πώς σας φαίνονται τα σχόλια στα social media;
«Είναι απαράδεκτη η κριτική. Σχόλια του τύπου «αυτοκτόνα», «κοίτα να πεθάνεις», «άχρηστη», «δεν αξίζεις τίποτα» είναι πολύ σκληρά και δεν έχει δικαίωμα κανένας να τα κάνει».

Μετανιώσατε για κάτι που είπατε ή κάνατε;
«Σίγουρα. Μετάνιωσα που είπα πως θέλω να κερδίσω, γιατί έπρεπε να κερδίσω και να μην το είχα δηλώσει. Αστειεύομαι... Μερικές φορές δεν σκεφτόμουν πολύ καλά πριν μιλήσω και έλεγα κάτι που μπορεί να πρόσβαλα κάποιον χωρίς να το καταλάβω εκείνη την ώρα. Οπως έγινε και με την Ασημίνα, από την οποία έχω ζητήσει και συγνώμη και είμαστε μια χαρά τώρα. Απλά ο εγκλεισμός είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Αν δεν το ζήσεις, είναι εύκολο να το κρίνεις απ' έξω. Οπως κάνουν όλοι οι τηλεθεατές».


Σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι, πληρωνόσασταν ανά εβδομάδα και τι ποσό λαμβάνατε;
«Το ποσό μηνιαίως ήταν όσο ένας βασικός μισθός».

Κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι ήταν ρόλος όλο αυτό που βλέπαμε από εσάς. Τι τους απαντάτε;
«Αυτή είμαι, αυτή ήμουν, έκανα κάποια λάθη, αλλά δεν υπήρχε κανένας ρόλος που να έπρεπε να παίξω εγώ».

Αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω, θα δηλώνατε ξανά συμμετοχή;
«Αλλες 300 φορές νομίζω».

Τηλεόραση θα θέλατε να κάνετε, σας έγινε πρόταση;
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορούσα να κάνω. Τώρα, προτάσεις μου έγιναν δύο. Προς το παρόν συζητάω, δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει».

Οταν ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή πώς αντιδράτε; Θεωρείτε ότι έχετε και εσείς ευθύνη γι' αυτό;
«Μόνο εγώ έχω ευθύνη. Εγώ έβγαλα την προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα. Αλλά απαντάω την αλήθεια μου. Είμαι μαζί με τον Αποστόλη και ποτέ δεν σταμάτησα να είμαι, στον τελικό δεν ήταν γιατί τότε είχαμε ένα καβγαδάκι. Μετά βρέθηκε, αλλά δεν ήταν μπροστά στις κάμερες. Και ο γάμος είναι ένα θέμα που το έχουμε αφήσει, μέχρι να ολοκληρωθεί και να στρώσει η δουλειά στην Κύπρο. Δεν ξέρω να σου πω μια συγκεκριμένη ημερομηνία».

Αυτήν την περίοδο εργάζεστε στην Κύπρο;

«Είμαστε με τον Πάνο Τόγια εδώ και έξι μήνες στη Λευκωσία. Συνεργαζόμαστε στο μαγαζί «Ρους», στο οποίο ο πελάτης μπορεί να γευτεί 12 πιάτα και να ζήσει μια γαστρονομική εμπειρία».

Θα θέλατε να ανοίξετε δικό σας εστιατόριο;
«Φυσικά και θα ήθελα. «Η γκρίνια της Σπυριδούλας» θα το έλεγα!», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved