Φαίδρα Δρούκα: Το μήνυμα που δέχθηκε στο Messenger και τη συγκίνησε (Photos)
Media

Φαίδρα Δρούκα: Το μήνυμα που δέχθηκε στο Messenger και τη συγκίνησε (Photos)

Η Φαίδρα Δρούκα μιλά για τον θεατρικό της μονόλογο, για τα μηνύματα που λαμβάνει από το κοινό αλλά και για τη συνεργασία της με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Λεκάκη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις».

Πώς πήρατε την απόφαση να κάνετε τον μονόλογο «Το υπέροχο μου διαζύγιο»;
«Βρισκόμουν σε μια στιγμή που ήθελα να κάνω κάτι απόλυτα δημιουργικό και να μην εξαρτώμαι από καμία πρόταση και προέκυψε αυτή η πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Κοραή Δαμάτη και τη Δήμητρα Γαλάνη. Πρόκειται για ένα έργο που μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις και για το πόσο όλοι μας χρειαζόμαστε αγάπη και συντροφικότητα».


Τι θα λέγατε, δηλαδή, σε κάποιον για να τον πείσετε να έρθει να δει την παράσταση;
«Είναι ένα έργο που γελάς και κλαις συνέχεια και σε κρατά σε εγρήγορση μέχρι το τέλος. Δεν αφήνει τον θεατή να βαρεθεί ούτε λεπτό. Είναι η ιστορία μιας πενηντάρας γυναίκας η οποία μας διηγείται τη ζωή της, αρχής γενομένης από τη νεαρή της ηλικία μέχρι τον γάμο της».


Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από το κοινό;
«Το συγκεκριμένο έργο είναι μια μεγάλη στιγμή στην πορεία μου ως ηθοποιού. Πρόσφατα με συγκίνησε πολύ το μήνυμα μιας κοπέλας στο Messenger, η οποία μου έγραφε χαρακτηριστικά: «Είχα να βγω τρία χρόνια από το σπίτι και θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ωραίες στιγμές που έζησα μέσα από την παράσταση σας».


Παράλληλα συμμετέχετε και στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις». Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Λεκάκη;
«Συνεργάζομαι για πρώτη φορά μαζί τους στο «Μην ψαρώνεις» και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη. Εχουμε κοινό χιούμορ και κοινή αισθητική. Με τη Μαρία απλώς δεν έτυχε να έχουμε πολλές σκηνές μαζί, αλλά σε όσα γυρίσματα ήμασταν το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Σε ό,τι αφορά τον Θοδωρή, έχω να πω ότι είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός ηθοποιός, θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδούλεψω μαζί του», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved