YFSF: Κι όμως αυτό το αγόρι με τα μούσια είναι η Τάνια Μπρεάζου που κάνει τον Χρήστο Μάστορα! (vid)
Media

YFSF: Κι όμως αυτό το αγόρι με τα μούσια είναι η Τάνια Μπρεάζου που κάνει τον Χρήστο Μάστορα! (vid)

Πρώτη αντρική μεταμφίεση σήμερα στο YFSF για την Τάνια Μπρεάζου

Το πανέμορφο κορίτσι του X- Factor με την εντυπωσιακή φωνή είναι στην κυριολεξία η χαρά της ζωής. Ένα κορίτσι της ηλικίας της με ταλέντο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με το χαμόγελο και το χιούμορ της.

Κι αν πιστεύατε πως η Τάνια είναι μόνο σέξι μετά την σημερινή της παρουσία στο Your Face Sounds Familiar θα αλλάξετε γνώμη. Βλέπετε σήμερα η Τάνια Μπρεάζου έγινε άντρας! Το act που της ανατέθηκε ήταν να μιμηθεί τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Melisses, Χρήστο Μάστορα.

Και για είμαστε δίκαιοι, οπτικά -τουλάχιστον από κοντά- η μεταμφίεση ήταν τόσο πετυχημένη που όποιος την έβλεπε της έλεγε πως άνετα μπορεί να πάει να κάνει τα ρεπό του Χρήστου Μάστορα στο Box αν χρειαστεί λίγη ξεκούραση.

Και πήρε ώρες πολλές για να ολοκληρωθεί αυτό που βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα. Πρόσθετα, μούσια, μαλλιά, πολύ δουλέιά για το team του YFSF.

Φωνητικά πάλι, δεν θα λέγαμε οτι βγήκε η μίμηση, στο τόσο ατμοσφαιρικό τραγούδι "Το κύμα" αλλά τουλάχιστον βγήκε το feeling και σε γενικές γραμμές μια καλή προσπάθεια.

Δείτε εδώ το βίντεο με την σημερινή εμφάνιση της Τάνιας στο YFSF.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved