Άγριες Μέλισσες: Εμφύλιος στο Διαφάνι!
Media

Άγριες Μέλισσες: Εμφύλιος στο Διαφάνι!

Άγριες Μέλισσες: Μια μαύρη νύχτα ξημερώνει στο χωριό με τους αγρότες να μετρούν τις πληγές τους και τον Δούκα να γίνεται πλέον στόχος τους!

Ο Σεβαστός θέλει να διαλύσει το συνεταιρισμό και για να πετύχει το σχέδιο του προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο.
Παράλληλα, δίνει εντολή στον Κωνσταντή με τον Μελέτη το βράδυ να μαζέψουν τους έμπιστους τους άντρες και να επιτεθούν σε όσους αγρότες συμμετέχουν στο συνεταιρισμό για εκφοβισμό και παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Η επίθεση τους είναι σαρωτική και το επόμενο πρωί βρίσκει τους αγρότες του Διαφανίου να μετρούν τις πληγές τους. Ολόκληρο το χωριό ξεκινάει έρανο για να στηρίξει τα θύματα της επίθεσης.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση και οι εξαγριωμένοι αγρότες στρέφονται ενάντια σε όποιο μέλος της οικογένειας των Σεβαστών βρίσκεται μπροστά τους. Ένας διαφορετικός εμφύλιος ξεκινά και το Διαφάνι μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Ο Δούκας καβγαδίζει με κάποιους αγρότες του συνεταιρισμού και εκείνοι καταλήγουν στο κρατητήριο. Ο Σεβαστός όμως κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να γυρίσει το παιχνίδι ξανά υπέρ του.

Σύντομα, η τοπική εφημερίδα αφιερώνει τις σελίδες της στα γεγονότα της μαύρης νύχτας του Διαφανίου, παρουσιάζοντας τα ως παράνομη κίνηση των αγροτών, χρησιμοποιώντας την προφυλάκιση δύo εξ αυτών ως την απόδειξη της ενοχής του συνεταιρισμού. Το χωριό όμως ξέρει την αλήθεια...

Διαβάστε τη συνέχει στη gallery που ακολουθεί



Ο Προύσαλης ανακρίνει έναν εκ των συλληφθέντων, τον Λια, προσπαθώντας να τον στριμώξει, αλλά δεν -θα είναι καθόλου εύκολη η απόσπαση μιας ομολογίας. Η Ελένη από την άλλη προσπαθεί να αποφυλακίσει με κάθε τρόπο τους αγρότες και ζητάει από τον Δούκα να αποσύρει τη μήνυση. Εκείνος της ρίχνει το μπαλάκι, λέγοντας της πως θα το κάνει, αν εκείνη του δώσει πρώτα τα χωράφια της...

Άγριες Μέλισσες: Η παγίδα προχωρά

Το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για τον Κλεομένη φαίνεται να προχωράει με επιτυχία, καθώς το θύμα τους φαίνεται πως τσιμπάει το δόλωμα.

Διαβάστε τη συνέχει στη gallery που ακολουθεί

Άγριες Μέλισσες: Ανέτ και Μελέτης

Τη μαύρη νύχτα του Διαφανίου, η Ανέτ γίνεται μάρτυρας της συμμετοχής αλλά και της αγριότητας του χαρακτήρα του Μελέτη. Βάζει σκοπό να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλός για εκείνη. Η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά στο κατώφλι της και της ομολογεί πως ο Δούκας της έχει πει ένα φριχτό ψέμα. Ο γιος της δεν πέθανε, είναι ζωντανός! Η Ανέτ για να προστατεύσει την ανιψιά της αποφασίζει να πλησιάσει τον Μελέτη, προκειμένου να διαπιστώσει εάν τα συναισθήματα του για εκείνη είναι αληθινά, η συζήτηση τους όμως παίρνει απρόσμενη τροπή.

Άγριες Μέλισσες: Κρυφές συναντήσεις

Ο Κυπραίος συναντά τη Μάρθα και η συζήτηση τους περιπλέκει περισσότερο την κατάσταση. Δεν είναι όμως αυτή η μόνη κρυφή συνάντηση του Θωμά. Η Μυρσίνη έρχεται σε αυτόν, θέλοντας να μάθει εάν θα κρατήσει μυστική τη σχέση τους. Η Θεοδοσία έχει μια κρυφή συνάντηση με τον γοητευτικό γυναικολόγο, αλλά τα πράγματα δεν έχουν την εξέλιξη που περίμενε, καθώς μαθαίνει πως ο Βασταρδής είναι παντρεμένος.

Διαβάστε τη συνέχει στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved