ΕΡΤ: Η νέα εκπομπή  που ετοιμάζει και οι παρουσιαστές έκπληξη  (photos)
Media

ΕΡΤ: Η νέα εκπομπή που ετοιμάζει και οι παρουσιαστές έκπληξη (photos)

ΕΡΤ: Ετοιμάζει νέα καθημερινή εκπομπή και η αλήθεια είναι ότι οι παρουσιαστές θα σε εκπλήξουν

Μια νέα καθημερινή εκπομπή ετοιμάζεται στην Δημόσια Τηλεόραση.

Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με θέματα για πολιτισμό, τέχνες και πολ­λά που αφορούν στις γυναίκες και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με δημοσιογράφους οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν την εκπομπή.

Ποιοι όμως θα είναι οι παρουσιαστές;

Πιθανώς οι παρουσιαστές θα εί­ναι πέντε. Η ΕΡΤ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν στην πετυχημένη σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι».

Ο λόγος για τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη, ενώ η εκπομπή αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ στα μέσα Μαρτίου.

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογεώργη δεν ήταν μόνο τηλεοπτικοί φίλοι στο «Κάτω Παρτάλι» αφού η σχέση τους έχει ξεκινήσει πολύ πριν από τη συνεργασία τους στη σειρά του Mega, κάτι που τους εξασφαλίζει την καλή χημεία που χρειάζονται για τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ.

«Προτέρημα και ελάττωμα της Νάντιας είναι ότι το μυαλό της τρέχει με ταχύτητα φωτός. Άλλοτε τη διευκολύνει άλλοτε τη δυσκολεύει, είναι όμως ένα από τα πιο γοητευτικά της κομμάτια», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Μίνως Θεοχάρης ενώ είχε αποκαλύψει: «Έχουμε πέσει από ένα γαϊδούριδυο φορές με τη Νάντια, αλλά δεν ήταν τόσο αστείο εκείνη τη στιγμή»

Σε συνέντευξη τους την εποχή που προβαλλόταν η σειρά και έκανε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης οι δυό τους είχαν απαντήσει στην ερώτηση αν νιώθουν τυχεροί

Νάντια: «Αν νιώθω; Ευχαριστώ τον Θεό και τους ανθρώπους της ζωής μου κάθε μέρα!»


Μίνως: «Θα ήμουν αγνώμων αν σου έλεγα το αντίθετο. Και νιώθω τυχερός και για ό,τι έχω καταφέρει και για τους φίλους μου και για τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθω τυχερός για όλα εκείνα τα όνειρα που κατάφερα να πραγματοποιήσω, έστω και για εκείνα που κατάφερα ακόμα και να πλησιάσω. Τα όνειρά μου είναι ο πλούτος μου.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved