Just The 2 Of Us: Μια ανάσα πριν την αποψινή πρεμιέρα η Βίκυ Σταυροπούλου τα λέει έξω απο τα δόντια!
Media

Just The 2 Of Us: Μια ανάσα πριν την αποψινή πρεμιέρα η Βίκυ Σταυροπούλου τα λέει έξω απο τα δόντια!

Just The 2 Of Us: Η Βί­κυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου και ο μοναδικός άντρας της επιτροπής, ο Σταμάτης Φασουλής, ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του Show που ξεκινάει σε λιγότερο απο 2 ώρες. Όμως μια ανάσα πριν την πρεμιέρα η Βίκυ Σταυροπούλου μιλάει για όλα 

Τρεις ντάμες κι ένας ρήγας. Καταξιωμένοι -ο καθένας στον τομέα του- στην εγχώρια καλλιτεχνική ζωή, αναλαμβάνουν κριτές-σε ένα δημοφιλέστατο talent show, που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό για την αποψινή πρεμιέρα του Just The 2 Of Us.

Τι σας έκανε να πείτε το μεγάλο ναι και να αναλάβετε ρόλο κριτή;
Αισθάνθηκα ότι είναι ένα μουσικό πάρτι που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό με μία ωραία παρέα συντελεστών. Και με έναν πα­ραγωγό ο οποίος δείχνει να αγαπάει πολύ αυτή την παραγωγή και να την κάνει με με­γάλο κέφι.
Δεν μου αρέσει να κρίνω, όπως δεν μου αρέσει και να με κρίνουν. Εδώ όμως υπάρχει η εξής διαφορά: Οι άνθρωποι που συμμετέχουν έχουν διακριθεί ο καθένας σε αυτό που κάνει. Άρα δεν περιμένουν από τη δική μου κρίση, αν θα εξελιχθούν ή όχι.
Αυτό λοιπόν που με έκανε να πω ναι, είναι ότι δεν θα αναγκαστώ να κρίνω και η κρίση μου να έχει σημασία στην επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων που συμμετέχουν. Φυσικά και ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, που το θεωρώ τρομερά σημαντικό.
Το να μπορούμε μέσα από την καλή μας διάθεση και από ένα μουσικό παιχνίδι να ενισχύσουμε με 50.000 ευρώ κάποιον που τα έχει πραγματικά ανά­γκη».

Στο ίδιο πάνελ του Just The 2 Of Us με τον Σταμάτη Φασουλή;
Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ο Σταμάτης, πέρα από το ότι είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, θαυμάζω και είναι φίλος μου, είναι για μένα μία δικλείδα ασφαλείας.
Επίσης θέλω να πω ότι συμπαθώ πάρα πολύ και τη Δέσποινα και τη Μαρία και γενικά θεω­ρώ ότι η επιτροπή θα έχει έτσι μία πολύ ωραία χημεία, γιατί είναι όλοι άνθρωποι καλής πρόθεσης και με χιούμορ


Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Μια κομβική στιγμή της καριέρας σας;
Θεωρώ όλες τις στιγμές ξεχωριστές. Ας πω την τηλεοπτική μου έναρξη στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Η πρώτη μου δουλειά ως α­πόφοιτος της Δραματικής Σχολής και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνω γνωστή και να μπορέσω να συνεχίσω λίγο πιο εύκολα σε αυτόν το δύσβατο δρόμο που λέγεται «κα­ριέρα ηθοποιού»

Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;
Την εγκράτεια... κυρίως στο φαγητό! (γέλια)

Οι γονείς σας ήταν μετανάστες στη Νότιο Αφρική. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το αντίδοτο του ρατσισμού;
Να σκεφτόμαστε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε και εμείς στην ίδια θέση. Ο λαός μας έχει στο DΝΑ του τη μετανάστευση. Οι παππούδες μας ήταν στην Αφρική, στη Γερμανία, στην Αυστραλία κ.τ.λ,, άρα να προσπαθούμε να έχουμε ενσυναίσθηση και να συμπονάμε τον άνθρωπο.
Κυρίως τον άνθρωπο που είναι σε αδύναμη στιγμή και πάντα -και αυτό εμένα είναι η φιλοσοφία μου και στάση ζωής- να προσπαθούμε να συμμεριζόμαστε και όχι να κατακρίνουμε. Αυτό είναι το εύκολο.
Το να κατακρίνεις, να κακολογήσεις, να σταθείς απέναντι είναι η εύκολη λύση. Η πιο ουσιαστική λύση είναι να μπεις στον κόπο να καταλάβεις τι συμβαίνει στον άλλον, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς στη θέση τρυ

Λένε ότι ναι μεν οι γονείς μαθαίνουν στα παιδιά, αλλά πολλές φορές και τα παιδιά μαθαίνουν στους γονείς. Τι σας έχει διδάξει, λοιπόν, η κόρη σας;
«Δεν με έχει διδάξει η κόρη μου, με έχει διδάξει η ίδια η ζωή. Μία γυναίκα όταν γίνεται μάνα οφείλει να είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για το παιδί της».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved