Just the two of us: Νίκος Κοκλώνης: «Στο Instagram δέχτηκα 42 μηνύματα από celebrities» (photos)
Media

Just the two of us: Νίκος Κοκλώνης: «Στο Instagram δέχτηκα 42 μηνύματα από celebrities» (photos)

Just the 2 of Us: Δεκατέσσερα ζευγάρια διασήμων θα βάλουν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν κοινό και κριτική επιτροπή με τις ερμηνευτικές τους δυνατότητες.

Η προετοιμασία του νέου «J2US» βρίσκεται στην τελική ευθεία του και ήδη ξεκίνησαν οι φωνητικές πρόβες των teachers με τους διαγωνιζόμενους. «Θα είναι το πιο λαμπερό τάλεντ-σόου που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό σας το υπόσχομαι» αναφέρει ο Νίκος Κοκλώνης, προσθέτοντας: «Το format ανήκει στο ΒΒC, οπότε ο υπεύθυνος του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα έπρεπε να ελέγξει και το σκηνικό.

Υπήρχε άγχος και στρες, καθώς σε προηγούμενο "j2us" στο Mega το σκηνικό είχε αλλάξει δύο φορές. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος μπήκε μέσα είπε "ουάου". Εγώ βλέποντάς το ένιωσα πως το σκηνικό του περσινού It’s show time", που ήταν επίσης πολύ λαμπερό, ήταν φτωχός συγγενής μπροστά σε αυτό του "Just" (γέλια). Το πλατό είναι τεράστιο και χρησιμοποιούνται οι τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες. Το ΒΒC μας έδωσε συγχαρητήρια για όλο το στήσιμο του πρότζεκτ. Θα είναι το καλύτερο J2US που έχει γίνει μέχρι τώρα».

«Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο των συμμετεχόντων. Τα ζευγάρια τραγουδούν φανταστικά και η κριτική επιτροπή είναι αρκετά πιπεράτη» εξηγεί στο TV Έθνος ο Νίκος Κοκλώνης, που είναι και παραγωγός του σόου, κάνοντας και ένα... σπόιλερ για τη μεγάλη πρεμιέρα. «Θα δούμε και θα ακούσουμε τον Τρύφωνα Σαμαρά μαζί με τη Χαρά Βέρα να τραγουδούν το "Αμάρτησε μαζί μου κι έλα". Επίσης, το σκηνικό στο οποίο θα τραγουδήσουν Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης είναι μοναδικό».

Όλο το προηγούμενο διάστημα πολλοί εκπρόσωποι της σόουμπιζ συζήτησαν για τη συμμετοχή τους στο σόου είτε στα έδρανα της επιτροπής, είτε παίρνοντας μέρος ως παίκτες. «Συζήτησαν για τη συμμετοχή τους στο J2US πάρα πολλοί celebrities. Δεν είχαν όμως όλοι τις απαραίτητες φωνητικές δυνατότητες. Δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές που είχε θέσει το ΒΒC. Έμμειναν αρκετά ονόματα εκτός και στενοχωρήθηκα γι' αυτό. Τριάντα πρόσωπα συζήτησαν για την κριτική επιτροπή και τα 27 απάντησαν θετικά. Όσον αφορά στους συμμετέχοντες, εγώ μίλησα προσωπικά με 2-3. Στο instagram δέχθηκα βέβαια 42 μηνύματα από celebrities. Όμως όλη η ομάδα παραγωγής, με επικεφαλής τη διευθύντρια παραγωγής της Koklonis media Ελενα Κατραβά, είδε 60-70 άτομα» αποκαλύπτει ο Νίκος Κοκλώνης.

Η χημεία πάντως μεταξύ των τεσσάρων κριτών αλλά και με τον παρουσιαστή «έδεσε» από την πρώτη στιγμή. «Θέλαμε να βγει μια δεμένη τετράδα και νομίζω πως το καταφέραμε. Εχουν και μεταξύ τους χημεία αλλά και όλοι μαζί. Δέσαμε αμέσως. Μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά. Κάναμε το backstage της φωτογράφησης και στη συνέχεια γυρίσαμε το τρέιλερ. Στην αρχή δεν γνωρίζαμε καλά ο ένας τον άλλον. Στα πέντε λεπτά γίναμε μια παρέα.

Τους αγαπώ σαν να τους ξέρω χρόνια και νομίζω και εκείνοι εμένα. Δέχομαι τη γνώμη τους και ως παραγωγός και ως παρουσιαστής. Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής έχουν τεράστια εμπειρία ο καθένας στον τομέα του. Έχω πολλά να μάθω στο πλευρό τους». Πάντως όπως λέει ο Νίκος Κοκλώνης, προς το παρόν δεν του δίνουν το μικρόφωνο... Όχι αυτό του παρουσιαστή, αλλά του ερμηνευτή. «Δεν με αφήνουν να τραγουδήσω, δέχομαι μπούλινγκ» (γέλια).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved