Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα σκοτώνει τον Νίκο - Ενοχοποιεί την Κάτια (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα σκοτώνει τον Νίκο - Ενοχοποιεί την Κάτια (Photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα που πρέπει να διαχειριστεί και αυτή τη φορά πέφτει στην καλοστημένη παγίδα της Μάρθας.

Σύμφωνα με το my tv, η τελευταία σκοτώνει τον Νίκο και σκηνοθετεί με τέτοιο τρόπο το έγκλημα ώστε να αποδειχθεί πως η Κάτια ήταν η δολοφόνος...

Παρόλο που η Κάτια παλεύει εδώ και μήνες να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Μαρίνα και τον σύντροφο της Αργύρη, συνεχώς παρουσιάζονται μπροστά της σοβαρά και επικίνδυνα εμπόδια.

Αυτή την περίοδο η μεγάλη της αγωνία είναι να μην μπει η Μαρίνα στη φυλακή αλλά και να απομακρύνει την Εύα από τη ζωή του Αργύρη.

Όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς του ΑΝΤ1, η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία να συλληφθεί ο Νίκος.

Βέβαια, μητέρα και κόρη εξακολουθούν να φοβούνται ηώς ο άντρας μπορεί να αποκαλύψει τα πάντα για την ταυτότητα της Μαρίνας.

Παράλληλα, η γυναίκα προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις που έχει η πρώην σύζυγος του Αργύρη, που επέστρεψε ξανά τόσο δυναμικά στη ζωή του.

Μέχρι τότε όμως, ο Αργύρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν δικηγόρο που του ανακοινώνει πως έφυγε από τη ζωή ένας συγγενής του, ο οποίος τον έχει ορίσει ως μοναδικό κληρονόμο της περιουσίας του.

Όταν η Κάτια πληροφορείται για αυτή την εξέλιξη, συνειδητοποιεί πως ο λόγος για τον οποίο η Εύα πλησίασε τον Αργύρη είναι τα χρήματα και βάζει στόχο να την ξεσκεπάσει.

Την ίδια ώρα, η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρο, ο οποίος πείθεται ότι έχει ισορροπήσει ψυχολογικά. Η Κάτια όμως, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή που έχει η Μάρθα μαζί της.

Η τελευταία, λοιπόν, θέλοντας να κερδίσει ξανά μία θέση στη ζωή της Μαρίνας, είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα!

Κι ενώ ο Νίκος πιέζει τη Μάρθα να τον βοηθήσει και να τον φυγαδεύσει, εκείνη καταστρώνει το νέο της σχέδιο.

Έτσι, λίγες ώρες μετά, είναι έτοιμη να απαλλαγεί για πάντα από την Κάτια και τον Νίκο. Η γυναίκα οδηγεί τους δύο τελευταίους σε μια ερημική τοποθεσία, διαφορετικές ώρες.

Εκεί, η Κάτια δέχεται ένα χτύπημα και πέφτει αναίσθητη στο έδαφος. Όταν ανακτά τις αισθήσεις της αντικρύζει δίπλα της νεκρό τον Νίκο, ενώ στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου!

Η ίδια σοκάρεται και τότε συνειδητοποιεί με πανικό το κόλπο της Μάρθας να βγάλει για πάντα από τη μέση τον Νίκο και να ρίξει την ευθύνη σε εκείνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved