Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας θέλει να φύγει για πάντα! (Photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας θέλει να φύγει για πάντα! (Photos)

Έλα στη θέση μου: Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της κωμικής σειράς του ALPHA για τη σχέση Ρενάτας και Αχιλλέα είναι ραγδαίες.

Ο Αχιλλέας δεν εμφανίζεται για να υπογράψει το διαζύγιο με τη Ρενάτα.

Λίγο αργότερα, όμως, παίρνει μια μεγάλη απόφαση και κλείνει εισιτήρια για το Λονδίνο χωρίς επιστροφή.

Η ημέρα των υπογραφών για το διαζύγιο του Αχιλλέα και της Ρενάτας φτάνει αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται ποτέ στον δικηγόρο.

Η Ρενάτα, σύμφωνα με τις εξελίξεις, μένει εκεί περιμένοντάς τον αλλά μάταια.

Η κοπέλα αναρωτιέται τι μπορεί να του συνέβη, ενώ ενδόμυχα σκέφτεται και την πιθανότητα να άλλαξε γνώμη.

Ωστόσο, επειδή έχει ακόμα συναισθήματα για εκείνον, αγωνιά για την πορεία των πραγμάτων. Εν τω μεταξύ, η Φλωρέτα, από την πλευρά της, προσπαθεί να στριμώξει τον Αχιλλέα ώστε να μάθει τους λόγους που τον οδήγησαν να αποφύγει τη διαδικασία των υπογραφών.

Την ίδια ώρα, η Φαίη ψάχνει να βρει τρόπο για να εκμεταλλευτεί προς όφελός της την παράνομη επιχείρηση που θέλει να ανοίξει η Μπεάτα στο εργαστήρι της Μαρίνας.

Απώτερος σκοπός της είναι να απολυθεί η κοπέλα από τη δραματική σχολή στην οποία εργάζεται και να σταματήσει τις επαφές με τον Βλάση.

Από την άλλη, η Ρενάτα έρχεται και πάλι πιο κοντά με τον Μάρκο, ενώ ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να βρει έναν τρόπο να απεμπλακεί, η Sofo από την επιρροή της Βίοσόφο.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος και ο Βλάσης έχουν βάλει σκοπό να περάσουν μια νύχτα με τη Ρενάτα και τη Μαρίνα αντίστοιχα, αλλά κανένας τους δεν έχει την τύχη που θα ήθελε.

Παράλληλα, η Ρενάτα, που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να διαχειριστεί το χωρισμό της με τον Αχιλλέα, πλέον δείχνει να αντιμετωπίζει ψύχραιμα την κατάσταση.

Ωστόσο, τα γεγονότα που ακολουθούν δεν τα είχε φανταστεί ποτέ, αφού ο Αχιλλέας παίρνει την από φάση να φύγει από την Ελλάδα για πάντα.

Ο ίδιος βγάζει εισιτήρια για το Λονδίνο χωρίς επιστροφή. Το γεγονός πως η Εβίτα τον θέλει εκεί μαζί της αποτελεί δέλεαρ για εκείνον. Συνάμα, όμως, η μετεγκατάσταση σε μία άλλη χώρα και η προοπτική για μια νέα αρχή μακριά από ό,τι τον πλήγωσε τον ελκύουν.

Έτσι, αρχίζει να σκέφτεται τη ζωή του στο Λονδίνο.

Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα, η ψυχολογία του είναι αρκετά επιβαρυμένη και τα συναισθήματα του μπερδεμένα.

Επομένως, η φυγή φαντάζει ως μία καλή λύση. Όμως, μία ξαφνική αδιαθεσία της Ρενάτας αναμένεται να αλλάξει τα πράγματα...

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved