Έρωτας Μετά: Σοκάρουν οι εξελίξεις! O Δημήτρης στα ίχνη της Άννας (Photos)
Media

Έρωτας Μετά: Σοκάρουν οι εξελίξεις! O Δημήτρης στα ίχνη της Άννας (Photos)

Έρωτας Μετά: Tο μαρτύριο της Άννας δείχνει να μην έχει τέλος, καθώς η αστυνομία βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να εντοπίσει τους απαγωγείς της.

Ωστόσο, ο Δημήτρης, όπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, φτάνει στα ίχνη της μητέρας του αφού παρακολουθεί τον Λεγάτο.

Όσο ο καιρός περνάει η υπόθεση της Άννας γίνεται όλο και πιο σκοτεινή και κανείς δεν είναι σίγουρος για το ποιος είναι τελικά ο ένοχος. Ο Δημήτρης, όμως, έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως ο Λεγάτος δεν είναι τόσο αθώος όσο δείχνει.

Για αυτό αψηφώντας κάθε κίνδυνο αποφασίζει να τον παρακολουθήσει και να μάθει όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται γι' αυτόν. Μάλιστα, ο νεαρός προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Λεγάτο, παρουσία της Σοφίας αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει με τίποτα.

Απογοητευμένος φεύγει αλλά δεν το βάζει κάτω και σκοπεύει να επανέλθει. Την επόμενη μέρα, ο Λεγάτος βγάζει την Άννα από το διαμέρισμα και τη μεταφέρει στο ίδιο πάρκο που και η Ειρήνη βγάζει βόλτα τον Μιχαλάκη, με κίνδυνο να τους δει. Δεν γίνονται, όμως αντιληπτοί από κανέναν.

Από την άλλη, ο Δημήτρης συνειδητοποιεί πως χρειάζεται βοήθεια για την ερευνά του. Έτσι, προσεγγίζει τον Νίκο ζητώντας του να συνεργαστούν, καθώς και οι δύο θέλουν όσο τίποτα να βρεθεί η μητέρα τους.

Ο Νίκος παραμερίζει όσα αισθάνεται για τον Δημήτρη και δέχεται. Οι δύο νεαροί, χωρίς να χάσουν χρόνο, παρακολουθούν τις κινήσεις του Λεγάτου. Μάλιστα, όταν τον βλέπουν να μπαίνει σε ένα διαμέρισμα, πιστεύουν πως εκεί κρατάει την Άννα. Κάνουν υπομονή και περιμένουν να τον δουν να φεύγει για να μπουν μέσα και να ψάξουν.

Δεν βρίσκουν, όμως, αυτό που περίμεναν και ο Δημήτρης προσπαθεί να στριμώξει τον Λεγάτο μέσω της Σοφίας. Ο νεαρός λέει στην τελευταία για τη γυναίκα που είδε στο διαμέρισμα του Λεγάτου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις υποψίες της ότι την απατάει. Την ίδια ώρα, και ο Κωνσταντίνος υποψιάζεται τον Λεγάτο.

Έτσι, τον παίρνει τηλέφωνο και με πρόφαση τις γνώσεις του στα χρηματιστηριακά τον καλεί στο γραφείο του για να τον ψαρέψει. Έναν μήνα πριν από το ατύχημα, η Άννα αρχίζει να φοβάται ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει με τους εκβιασμούς που δέχονται και ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να βρει έναν τρόπο να τα τακτοποιήσει όλα πριν είναι αργά.

Ακόμη, ο Νίκος γυρίζει στο σπίτι νωρίτερα και ακούει κρυφά ένα τηλεφώνημα της Άννας.

Από την άλλη, η τελευταία μαζί με τον Κωνσταντίνο αποφασίζουν να πάνε μαζί σε μια μιλόνγκα, χωρίς όμως να ξέρουν ότι ο Λεγάτος είναι εκεί και τους παρακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved