Elif: O Σελίμ δίνει μάχη για τη ζωή του – Ο θανάσιμος κίνδυνος και η απειλή με μαχαίρι (Photos)
Media

Elif: O Σελίμ δίνει μάχη για τη ζωή του – Ο θανάσιμος κίνδυνος και η απειλή με μαχαίρι (Photos)

Elif: Ο Σελίμ ξεκινάει να δουλεύει ως οδηγός ταξί για να τα βγάλει πέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις εξελίξεις ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με έναν αδίστακτο άντρα, που τον απειλεί με ένα μαχαίρι για να τον σκοτώσει εξαιτίας μίας κοπέλας που ο Σελίμ βοήθησε με το ταξί.

O Σελίμ ψάχνει μανιωδώς για μία νέα δουλειά προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια του να τα βγάλει πέρα. Δυσκολεύεται, όμως, πολύ να βρει εταιρεία να τον εμπιστευτεί να δουλέψει και αναγκάζεται να οδηγηθεί σε άλλον κλάδο.

Ο νεαρός αποφασίζει να εργαστεί ως οδηγός ταξί, γνωρίζοντας όμως πως η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά, καθώς πρόκειται για μία δύσκολη δουλειά και οι συνθήκες εργασίας είναι σκληρές.

Άλλωστε, ο νεαρός μέχρι σήμερα είχε συνηθίσει στην άνεση του γραφείου του. Την απόφαση του κάνει γνωστή και στην οικογένεια του. Η είδηση σοκά­ρει την Αλιγιέ και τη Ζεϊνέπ, καθώς αντιλαμ­βάνονται πως ο Σελίμ δεν θα είναι ευτυχι­σμένος.

Ο ίδιος, όμως, προσπαθεί σιγά-σιγά να συνηθίσει τη νέα του δουλειά αλλά το να δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ γνωρίζει καλά πως ενέχει πολλούς κινδύνους. Αυ­τό, δυστυχώς, δεν αργεί να το διαπιστώσει. Ενώ βρίσκεται σε μία καντίνα και κά­νει ένα μικρό διάλειμμα αργά το βράδυ, μία κοπέλα,η Σιταρέ, του ζητάει απεγνωσμένα να μεταφέρει κάπου.

Ο Σελίμ δέχεται και εκείνη μπαίνει μέσα στο ταξί. Ξαφνικά, όμως, ένας γεροδεμένος άντρας, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, κυνηγάει την κο­πέλα, ανοίγει την πόρτα και την αναγκάζει να τον ακολουθήσει. Εκείνη εκλιπαρεί τον Σελίμ να τη βοηθήσει, καθώς ο άντρας θέ­λει να τη χτυπήσει. Αμέσως, ο Σελίμ βγαίνει από το αυτοκίνητο και προσπαθεί να τη σώ­σει.

Τότε, ο άντρας βγάζει ένα μαχαίρι και με μία κίνηση απειλεί να σκοτώσει τον Σελίμ. Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι καθοριστι­κά. Οι δύο άντρες τσακώνονται αλλά ο Σε­λίμ τον εξουδετερώνει, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έχανε τη ζωή του.

Αργότε­ρα, η κοπέλα λέει στον Σελίμ πως δουλεύει σε ένα μπαρ και δείχνει εντυπωσιασμέ­νη από τη γενναιότητα και την ευγένεια του. Τότε, του ζητάει να πάει να την πάρει από το μαγαζί και το επόμενο βράδυ.

Ο Σελίμ γυρί­ζει στο σπίτι, καθώς η Ζεϊνέη τον περιμένει. Ο νεαρός, όμως, της λέει πως θα ξεκου­ραστεί λίγο και θα επιστρέψει στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ ανησυχεί επειδή ο Σελίμ δεν κοι­μάται αρκετά και η δουλειά του είναι εξο­ντωτική. Εκείνος, όμως, δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς νιώθει ενοχές που από τα χρέη έχασε την εταιρεία και το σπίτι.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved