Άγριες Μέλισσες: Ο άγριος πόλεμος και η καθοριστική απόφαση του Νικηφόρου (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο άγριος πόλεμος και η καθοριστική απόφαση του Νικηφόρου (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί μέχρι τώρα να είχαμε δει άγριες σκηνές, σαν αυτές όμως που έρχονται... ούτε που τις είχαμε φανταστεί!

Ο Δούκας αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στους αγρότες του συνεταιρισμού και τους καίει την περιουσία. Τότε, αρχίζει ένας μικρός εμφύλιος στο Διαφάνι, ενώ η Ελένη φαίνεται να κρατά την τύχη τους στα χέρια της. Παράλληλα, ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει τους αγρότες ενάντια στον πατέρα του, με κάθε τίμημα.

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέ­ρος του τον Κυπραίο, σε μία ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον συνεται­ρισμό. Δεν σκοπεύει να κάτσει, όμως, με τα χέ­ρια σταυρωμένα και οδηγείται σε μία αδίστακτη απόφαση. Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύ­ουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Βάζουν φωτιά στις σοδειές τους καταστρέφοντας το εμπόρευμα τους. Το επόμε­νο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη ανα­στάτωση. Ολο το χωριό είναι στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες, γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ' το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατά­σταση εκτροχιάζεται με όποιον Σεβαστό βρί­σκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος στο Διαφάνι είναι προ των πυλών.

Μάλιστα, οι αγρότες χά­νουν τον έλεγχο και απειλούν τον Δούκα. Εκεί­νος, όμως, δεν διστάζει να τους απειλήσει ακόμη η και με όπλο προκειμένου να τους αποδεί­ξει πως είναι έτοιμος για όλα. Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη.

Την επόμενη μέρα, η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη, ενώ ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα, τη νύφη του Νέστορα, που θα περιπλέξει τα πράγματα.

Η καθοριστική απόφαση του Νικηφόρου

Η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης. Ο καβγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του συνεταιρισμού τους οδηγεί στο κρατητήριο ύστερα από εκατέρωθεν μηνύσεις.

Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες, ενώ ο συνεταιρισμός λαμβάνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Τότε, ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέ­δια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα, καθώς δεν μπορεί να βλέπει τους ανθρώπους να καταστρέφονται εξαιτίας του πατέρα του. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπλη­ξη απ' τις αδελφές της.

Την επόμενη μέρα, η τοπική εφημερίδα ύστερα από εντολή του Δούκα παρουσιάζει τα γεγονότα της μαύρης νύχτας του Διαφανίου ως παράνομη κί­νηση των αγροτών και η προφυλάκιση δύο από αυτούς προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού.

Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή. Από την άλλη, η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Ταυτόχρονα, η Μυρσίνη συναντάει κρυφα τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φρικτό ψέμα του αδελ­φού της για την έρευνα του γιου της.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved