Έρωτας Μετά: Ράκος ο Χρήστος – Η σκληρή αλήθεια για τον γιο του (Photos)
Media

Έρωτας Μετά: Ράκος ο Χρήστος – Η σκληρή αλήθεια για τον γιο του (Photos)

Έρωτας Μετά: Σοκάρουν οι εξελίξεις!

Ο Χρήστος δεν μπορεί να πιστέψει την σκληρή αλήθεια για τον μικρότερο γιο του.

Ο Λεγάτος με μεθοδικές κινήσεις καταφέρνει και αρπάζει τον μικρότερο γιο της Άννας και τον μεταφέρει στη μη­τέρα του. Η Άννα συγκλονίζεται από την ει­κόνα και την αγκαλιά του μωρού της και το αγκαλιάζει σφιχτά έπειτα από μεγάλο διάστη­μα.

Ωστόσο, ο Λεγάτος της αφήνει τον μικρό λίγο, καθώς της τον παίρνει ξανά. Από την άλ­λη, ο Χρήστος βρίσκεται σε απελπιστική κατά­σταση διαπιστώνοντας πως κάποιος απήγα­γε το μωρό και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να είναι. Οι εφιαλτικές στιγμές της εξαφάνισης της Αννας επιστρέφουν με τον χειρότερο τρό­πο.

Οταν όμως ο ίδιος και τα δύο μεγαλύτε­ρα παιδιά τους γυρίζουν στο σπίτι τους, έκπληκτοι διαπιστώνουν πως ο Μιχαλάκης βρί­σκεται εκεί. Αμέσως μεταφέρουν το μωρό για εξετάσεις και λίγη ώρα αργότερα τα αποτε­λέσματα βρίσκουν DΝΑ της Αννας στα ρούχα του μωρού.

Μάλιστα, η Αστυνομία, που έχει αναλάβει την υπόθεση προκειμένου να δια­λευκάνει εάν συνδέεται με αυτή τη Αννας, ύστερα από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, εντοπίζουν μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά.

Πρόκειται για μία γνωστή σε όλους γυναίκα. Αυτή δεν είναι άλ­λη από την Αλίκη.

Δες στη gallery τι έδειξαν τα αποτελέσματα για το μωρό του Χρήστου και της Άννας αλλά και την αντίδρασή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved