YFSF: Το πιο καυτό ντουέτο που έχεις δει και με ερωτική διάθεση στα ύψη (photos-video)
Media

YFSF: Το πιο καυτό ντουέτο που έχεις δει και με ερωτική διάθεση στα ύψη (photos-video)

Αυτή ήταν μια από τις πιο sexy performances που έχουμε δει να συμβαίνουν στο YFSF όλα τα χρόνια που το παρακολουθούμε στους δέκτες μας.

Η Τάνια Μπρεάζου κι ο Ηλίας Μπόγδανος έβαλαν κυριολεκτικά φωτιά στη σκηνή του Your face sounds familiar με μια εμφάνιση που μαγνήτισε όσους την παρακολούθησαν. Οι δύο διαγωνιζόμενοι ενσάρκωσαν την Camila Cambello και τον Shawn Mendes στο τραγούδι «Senorita», και αυτό που συνέβη στο stage ήταν καθηλωτικό.

Οι δύο νεαροί τραγουδιστές απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή τους, τόσο φωνητικά όσο και εμφανισιακά, αλλά δεν στάθηκαν μόνο εκεί. Μπήκαν πολύ μέσα στον ρόλο τους και δημιούργησαν την απόλυτη ερωτική ατμόσφαιρα.

Δεν δίσταζαν να αγγίζονται, να έρχονται κοντά και να χαϊδεύει ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, τα στόματά τους στο τέλος του τραγουδιού ήρθαν τόσο κοντά. Μα τόσο κοντά!

Μια εμφάνιση που θα λέγαμε τρέλανε το κοινό! Ωστόσο, για την προετοιμασία τους χρειάστηκε το απαραίτητο make over, το οποίο θα δεις στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες…

Δείτε το live τους στο παρακάτω video

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved