YFSF: Ένα βλάχικο γλέντι στο stage  – Η Δανάη Λουκάκη σε ρόλο τσελιγκοπούλας κι ο guest τσέλιγκας
Media

YFSF: Ένα βλάχικο γλέντι στο stage – Η Δανάη Λουκάκη σε ρόλο τσελιγκοπούλας κι ο guest τσέλιγκας

Στο αποψινό YFSF στήθηκε το απόλυτο γλέντι και το στήσιμο ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, αφού γι’ αυτό το show ήρθαν και ταλαντούχοι επαγγελματίες χορευτές.

Η Δανάη Λουκάκη ενσάρκωσε την Σοφία Φιλιππίδου στον αξέχαστο ρόλο της Τσελιγκοπούλας από την ταινία των Ρέππα-Παπαθανασίου «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» και η σκηνή του YFSF μας ταξίδεψε στο παρελθόν και στους γάμους που γίνονταν στην ελληνική περιφέρεια.

Η Δανάη Λουκάκη έκανε μια εμφάνιση απαιτητική, την οποία κατάφερε να φέρει εις πέρας με επιτυχία. Ντυμένη με παραδοσιακή στολή χόρεψε και τραγούδησε παραδοσιακά, ενώ μάλιστα να αναφέρω ότι λόγω της ιδιαίτερης προφοράς της Σοφίας Φιλιππίδου, η Δανάη είχε μια ακόμη extra αποστολή. Να προσαρμοστεί! Κάτι που κατόρθωσε, όπως της είπε κι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου η οποία πρωταγωνιστούσε στην ταινία.

Όμως, σε αυτήν την εμφάνιση δεν ήταν μόνη, αφού αν έχεις δει την ταινία θα γνωρίζεις ότι η Τσελιγκοπούλα παντρεύεται τον «Τάσου». Έτσι, λοιπόν, Τσέλιγκας ήταν ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος ήταν αποκάλυψη. Όχι μόνο επειδή ήταν καλός, αλλά επειδή είχε παιχνιδιάρικη διάθεση και τραγούδησε υιοθετώντας κι εκείνος την ντοπιολαλιά της επαρχίας. Και φυσικά έκανε και τις φιγούρες του!

Η μεταμόρφωσή τους σε βουκολικό ζεύγος δύσκολη, ειδικά για την Δανάη, όπως θα δεις στις παρακάτω εικόνες…

Δες την μοναδική τους εμφάνιση στο παρακάτω video, δυνάμωσε την ένταση και θα φέρεις κι εσύ μια γυροβολιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved