YFSF: Μια γοργόνα στο stage του show – To εντυπωσιακό σκηνικό βυθού που μάγεψε (photos-video)
Media

YFSF: Μια γοργόνα στο stage του show – To εντυπωσιακό σκηνικό βυθού που μάγεψε (photos-video)

Μια παραμυθένια στιγμή είδαμε στο αποψινό YFSF.

H σκηνή του δημοφιλούς show μετατράπηκε σε βυθό και μια γοργόνα είδαμε και ακούσαμε να τραγουδάει. Η Κατερίνα Κουκουράκη μεταμορφώθηκε σε Ariel και το όλο στήσιμο μας ταξίδεψε σε έναν κόσμο διαφορετικό, που μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια.

Η Κατερίνα έδειχνε πραγματικά παραμυθένια, αφού όχι μόνο τραγούδησε το «Part of your world» με τον τρόπο που το τραγουδούσε η Ariel στην ταινία της Disney «Η μικρή γοργόνα», αλλά παράλληλα βλέποντάς την αισθανόσουν ότι έβλεπες μια κανονική γοργόνα.

Καθισμένη στον βράχο της, με την γοργονίσια ουρά της και τα ειδικά εφέ που την έκαναν να «βρίσκεται» στον ωκεανό, ενθουσίασε το κοινό και κυρίως τα μικρά παιδάκια. Μάλιστα, αιωρήθηκε κιόλας με αποτέλεσμα το act της να είναι κάτι παραπάνω από φαντασμαγορικό.

Όπως είναι λογικό η προετοιμασία για κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα απαιτητική και στις ακόλουθες εικόνες υπάρχουν στιγμιότυπα…

Η κριτική επιτροπή της είπε ότι ταξίδεψε με την εμφάνισή της, ενώ η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έδειχνε ότι το απόλαυσε πολύ, κάτι που της ανέφερε επίσης.

Δείτε την στο ακόλουθο video

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved