#Μένουμε σπίτι: Η εκστρατεία των επωνύμων για την προστασία από τον κοροναϊό μέσω social media!
Media

#Μένουμε σπίτι: Η εκστρατεία των επωνύμων για την προστασία από τον κοροναϊό μέσω social media!

Κοροναϊός Ελλάδα: Κοινή πορεία ή -αν προτιμάτε- εκστρατεία για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κοροναϊού αποφάσισαν να κάνουν πολλοί επώνυμοι της χώρας μας, ανεβάζοντας βίντεο και μηνύματα στα social media γι' αυτό τον σκοπό. Η έκκλησή τους μία: Μένουμε σπίτι!

Έχοντας ενημερωθεί για τη μεγάλη εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας με το ίδιο σύνθημα, το "Μένουμε σπίτι" αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν για να διαδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το μήνυμα αυτό ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Πρώτη και καλύτερη η Δανάη Μπάρκα η οποία λατρεύει τα social media και μέσω αυτών φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα με ένα βίντεο. Δείτε το παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/B9pacecnVMj

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήρε απόφαση να παραμείνει οικειοθελώς σε καραντίνα στο σπίτι ώστε να διασφαλίσει την υγεία της ίδιας και των γύρω της.

Το ίδιο και η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία με ανάλογο βίντεο συνέστησε ψυχραιμία και ευχήθηκε να περάσουμε όμορφα όλοι αλλά στο σπίτι. Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε για το Μένουμε σπίτι.

https://www.instagram.com/p/B9pXSLEhPb6

Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός, η Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και η ηθοποιός Νικόλ Παναγιώτου ανέβασαν φωτογραφία με το logo του Υπουργείου Υγείας από την επίσημη εκστρατεία για την καταπολέμηση του κοροναϊού. Το ίδιο έκανε και η Φαίη Σκορδά, στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης από το σπίτι του δημιούργησε το δικό του βίντεο παρακινώντας τον κόσμο που τον παρακολουθεί να παραμείνει στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/B9pV-GMFocm

Ακούγοντας το τραγούδι "Θα κάτσω σπίτι" του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη και μαγειρεύοντας, η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου δήλωσε "παρούσα" στην όλη εκστρατεία για τον ίδιο σκοπό. Δείτε το βίντεο.

https://www.instagram.com/p/B9pfYqfHWg9

Το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο θέλησε να στείλει από το σπίτι του ο Αποστόλης Τότσικας. Δείτε τι είπε παρακάτω...

https://www.instagram.com/p/B9pipfhpiCR

Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου επίσης παρακίνησε όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν όλες τις οδηγίες για τη σωστή αντιμετώπιση του κοροναϊού. Δείτε το βίντεο που ανέβασε.

https://www.instagram.com/p/B9pi3TnJ63p
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved