Ράδιο Αρβύλα: Ο Χρήστος Κιούσης αποκαλύπτει πότε επιστρέφει τηλεοπτικά η παρέα από τη Θεσσαλονίκη!
Media

Ράδιο Αρβύλα: Ο Χρήστος Κιούσης αποκαλύπτει πότε επιστρέφει τηλεοπτικά η παρέα από τη Θεσσαλονίκη!

Ράδιο Αρβύλα: Και ενώ αύριο κάνει πρεμιέρα στο Υou Τube το πρώτο live streaming της εκπομπής, ο Χρήστος Κιούσης αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πότε επιστρέφει στην Tv

Με την πρεμιέρα του πρώτου Ράδιο Αρβύλα σε live streaming από του YouTube να έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 22:00, ο Χρήστος Κιούσης με συνέντευξή του σε τηλεοπτικό περιοδικό δίνει απαντήσεις σε όλα!

Τι έγινε τελικά με τον ΣΚΑΪ; Γιατί δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές; Πότε επιστρέφει τηλεοπτικά το Ράδιο Αρβύλα; Και τι θα γίνει με το «Βινύλιο»;

Πρώτη χρονιά χωρίς τηλεοπτικούς «Ράδιο Αρβύλα». Πώς φτάσαμε ως εδώ;
Αυτό που με σιγουριά μπορώ να σας πω, είναι πως όλη η ομάδα εργάζεται κανονικά από τον Σεπτέμβριο και πως οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» ήταν έτοιμες να βγουν στον αέρα ανά πάσα στιγμή.
Ο Αντώνης προσπαθούσε συνεχώς να βγάλει μια άκρη με το κανάλι, αυτό, αλλά άκρη δεν έβγαινε.
Επίσης, με σιγουριά μπορώ να σας πω πως, όλα όσα ισχυρίστηκε δημοσίως ο ΣΚΑΪ, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Οι ανακοινώσεις, ειδικά η τελευταία από πλευρά της Τοnγ Ρroductions, η οποία περιλαμβάνει όλο το ιστορικό, εξηγεί με μεγάλη ακρίβεια και ξεκάθαρα τι έγινε.
Το γιατί έγινε ό,τι έγινε και εμείς στην αρχή δεν μπορούσαμε να το καταλάβουμε. Τώρα όμως είναι μάλλον ξεκάθαρο, αφού αμέσως μόλις ο ΣΚΑΪ πέτυχε με τις μεθοδεύσεις του να οδηγήσει σε διάλυση τη συνεργασία, ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα για καθημερινό «Big Brother» από τις 11 έως τη 1 το βράδυ.
Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να γίνει κατανοητό ότι αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει, αφού οι εκπομπές μας ήταν προγραμματισμένες Δευτέρα και Τρίτη στις 12. Αν συνδυάσεις και αυτό που γράφεται για πιθανά οικονομικά προβλήματα του καναλιού, εξηγείται μάλλον εύκολα γιατί ο ΣΚΑΪ με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο οδήγησε τα πράγματα στη διάλυση της συνεργασίας.


Έχετε όμως ξεκινήσει τα διαδικτυακά επεισόδια μέσω του επίσημου καναλιού σας στο Υou Τube. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για τους «Ράδιο Αρβύλα» με αποκλειστική προβολή μέσω του καναλιού σας ή θα έχουμε σύντομα τηλεοπτικά σας νέα;
Αποκλειστική όχι, αλλά έχει παρθεί η απόφαση να ενισχυθεί σημαντικά η διαδικτυακή μας παρουσία, η οποία λόγω των τηλεοπτικών ήταν παραμελημένη πολλά χρόνια τώρα και να διατηρηθεί η επικοινωνία με τους φίλους μας, που κυρίως αυτό είναι το ζητούμενο.

Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά, αυτά που γνωρίζω και μπορώ να σας πω, είναι ότι η διάλυση της συνεργασίας συνέβη μέσα στη μέση της σεζόν και αυτό πρακτικά σημαίνει πως, μέχρι η Τοnγ Ρroductions να ολοκληρώσει τον κύκλο συζητήσεων με τα τηλεοπτικά κανάλια, αυτή η σεζόν μάλλον θα έχει παρέλθει. Οπότε, η τηλεοπτική επιστροφή, αν και δεν είμαι ο αρμόδιος να σας απαντήσω, πιθανολογώ πως θα συμβεί από τη νέα σεζόν.



Τελικά, ποια μέρα θα βγει το πρώτο live streaming επεισόδιο; Δεύτερα ή το κοινό υπέδειξε κάποια άλλη μέρα;
Το κοινό επέλεξε τη Δευτέρα που είναι η κλασική ημέρα του «Ράδιο Αρβύλα» δείχνοντας πόσο συνδεδεμένη είναι η συγκεκριμένη βραδιά με την τηλεοπτική μας παρέα. Ξεκινάμε λοιπόν τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 22.00.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved