J2US: Είδαμε τις πρόβες και το γύρισμα και σας λέμε να μην το χάσετε. Ιδού το γιατί… (photos)
Media

J2US: Είδαμε τις πρόβες και το γύρισμα και σας λέμε να μην το χάσετε. Ιδού το γιατί… (photos)

J2US: Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα συζητηθεί στα τηλεοπτικά πάνελ για την επιστροφή του show που αγαπήσαμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη την εποχή του παντοδύναμου Mega (αχ τι θυμηθήκαμε…)

Μιλάμε φυσικά για το J2US που κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ, στις 9, από τη συχνότητα του Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και με κριτές την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Μαρία Μπακοδήμου και την Βίκυ Σταυροπούλου (για πρώτη φορά σε τέτοιο ρόλο).

Το Gossip-tv.gr παρακολούθησε από κοντά τόσο την πρόβα τζενεράλε, όσο και το γύρισμα του πρώτου show του Just the 2 of us που θα δείτε σήμερα και σας έχουμε όλα τα παρασκήνια αλλά και τους λόγους που πραγματικά δεν πρέπει να το χάσετε.

Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ καλά. Πρώτη φορά βλέπουμε τόσα γνωστά ονόματα της showbiz -και πρώτης γραμμής μάλιστα- συγκεντρωμένα σε ένα μόνο show.

Και αυτό δείχνει πως η παραγωγή έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έχει στους συμμετέχοντες πρόσωπα που σίγουρα είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα.

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό με τις φωνητικές τους δυνατότητες. Άντε, επειδή είμαστε και καλοί άνθρωποι θα σας μαρτυρήσουμε -ανάμεσα σε άλλα- πως αυτό που θα ακούσετε για παράδειγμα από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σίγουρα δεν το περιμένετε.

Και όχι μόνο από τη γνωστή παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο. Οι εκπλήξεις, ειδικά σε επίπεδο φωνής και σκηνικής παρουσίας είναι πολλές.

Και πείτε μας ειλικρινά, δεν περιμένετε με τα χέρια στο πληκτρολόγιο του κινητού για να σχολιάσετε στα Social Media την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ή του Τρύφωνα Σαμαρά στο πλευρό της Χαράς Βέρρα; Δεν σας αδικούμε και σας επιβεβαιώνουμε πως θα δικαιωθείτε.

Εξαιρετική επίσης η επιλογή της επιτροπής. Αν και κατά τη γνώμη μας η Βίκυ Σταυροπούλου έχει περιθώρια να «ανοίξει» κι άλλο. Στις πρόβες ήταν πραγματικά σαρωτική, στο γύρισμα πιο συγκρατημένη αλλά είναι λογικό αφού ήταν η πρώτη της φορά σε αυτή τη θέση και πιστεύουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα μας χαρίσει απίθανες ατάκες και άφθονο χιούμορ που σίγουρα της περισσεύει.

Απίθανη η Δέσποινα Βανδή που για άλλη μια φορά δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας πως η γυναίκα «το 'χει». Πολύ καλή και η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και ο έμπειρος (από τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του YFSF στο παρελθόν) Σταμάτης Φασουλής. Και πάμε στον παρουσιαστή του show Νίκο Κοκλώνη.

Αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Κοκλώνη που έχει διπλό ρόλο αφού είναι και ο παραγωγός της εκπομπής είναι πως έχει την ευφυία να πλαισιώσει τον εαυτό του στο πολλά υποσχόμενο project του από τους καλύτερους.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή της επιτροπής, η Έλενα Κατραβά ως Project Manager, ο Κώστας Καπετανίδης στη σκηνοθεσία, η ζωντανή ορχήστρα του Τόνυ Κονταξάκη και η επιλογή εξαιρετικών επαγγελματιών του είδους τους στα περισσότερα πόστα. Ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τον Νίκο τους περσινού του show.

Πιο άνετος, πιο μελετημένος, πειθαρχημένος (εντάξει, θέλει ακόμα δουλίτσα αλλά είμαστε σίγουροι πως θα την κάνει) με αρκετό χιούμορ και ωραίες ατάκες (δικές του, όχι του auto cue), δουλευταράς, αποφασισμένος να γίνει καλύτερος μέρα με την ημέρα και πρόθυμος να ακούσει τις παρατηρήσεις που του γίνονται. Σαφέστατα θέλει ακόμα δουλειά για να φτάσει εκεί που ο ίδιος θέλει.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως το γνωρίζει κι ο ίδιος. Όμως το αποτέλεσμα που θα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες (και που βγήκε σχεδόν live on tape) είναι όσο απολαυστικό και ευχάριστο πρέπει να είναι ένα τηλεοπτικό show που έχει σκοπό να διασκεδάσει τον κόσμο.

Θα διασκεδάσετε; Χωρίς καμία αμφιβολία, ναι. Θα γελάσετε πολύ, θα εκπλαγείτε, θα ευχαριστηθείτε τραγούδια, ατάκες, λάμψη, ομορφιά, ταλέντο και πολύ καλή διάθεση. Τι άλλο θέλει κανείς για να περάσει ένα όμορφο Σαββατόβραδο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved