J2US: Η καυτή εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα με αποκαλυπτικό μπουστάκι (exclusive photos+video)
Media

J2US: Η καυτή εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα με αποκαλυπτικό μπουστάκι (exclusive photos+video)

Το πολυαναμενόμενο international tv show του BBC, “Just the 2 of us”, κάνει πρεμιέρα στο OPEN στις εννέα το βράδυ, με παρουσιαστή το fashion darling Νίκο Κοκλώνη.

Το αστραφτερό show έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με την πληθώρα των καλοντυμένων celebrities που εμφανίστηκαν επί σκηνής, παραδίδοντας μαθήματα high level style, δημιουργώντας μια τηλεοπτική εικόνα που μόνο σε διεθνείς βραδιές βραβείων κινηματογράφου είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Το backstage girl του show, η όμορφη ηθοποιός που δοκιμάζεται τελευταία και στην παρουσίαση, Βίκυ Κάβουρα, έκανε τη στιλιστική διαφορά, καθώς τόλμησε να απενοχοποιήσει τις καμπύλες (δεν θυμόμαστε να έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο), επιλέγοντας με τη βοήθεια των στιλιστών της ένα τολμηρό top Alexander Wang και ένα παντελόνι σε liquid φόρμα Iro, όλα από τα καταστήματα SohoSoho.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο ακριβώς λουκ είχε υιοθετήσει και η διάσημη Bella Hadid αλλά και η Kaia Gerber οι οποίες φωτογραφήθηκαν.

Οι celebrity stylists Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης, επέλεξαν για τη Βίκυ western american oriented διαμαντένια σκουλαρίκια από τον οίκο Kessaris και ψηλοτάκουνα πέδιλα Sante.

Τα μαλλιά της Βίκυς Κάβουρα επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Αυγερινός, κάνοντας τη Βίκυ να θυμίζει έντονα μια σύγχρονη version της Sharon Stone στην ταινία Casino, κάτι που υπερτονίστηκε ιδανικά με το make up σε γήινους τόνους της Κικής Αϊβάζη.

Δείτε βίντεο με την σούπερ εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved