Big Brother: Ο Βαρθακούρης αποκαλύπτει: «θα είναι αυτό που θα κάνει τους παίκτες να πιεστούν!»
Media

Big Brother: Ο Βαρθακούρης αποκαλύπτει: «θα είναι αυτό που θα κάνει τους παίκτες να πιεστούν!»

 Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για το reality που επιστρέφει στις οθόνες μας - μετά τη λήξη του συναγερμού για τον Κορονοϊό - μετά από 20 χρόνια!

Ο συνθέτης, τραγουδιστής και πλέον τηλεπαρουσιαστής εξηγεί τα όσα θα δούμε στο Big Brother. Απόψε στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα μας συστήσει τους 16 διαγωνιζόμενους που θα συμβιώσουν στο νέο τους σπίτι για 100 ολόκληρες μέρες.


Η πρεμιέρα του «
Big Brother» πλησίαζε/.Πώς αισθάνεστε, έχετε άγχος;
Ενώ θεωρητικά θα 'πρεπε, δεν έχω. Ίσως το "άλλοθι" που δίνω στον εαυτό μου, ότι "ποιος θα έχει την απαίτηση από μένα, την πρώτη μου φορά που θα επιχειρήσω κάτι τόσο δύσκολο, να τα κάνω όλα τέλεια και σωστά;", να με κα­θησυχάζει.
Είναι παράλογο να μη μου δοθεί μία μικρή περίοδος χάριτος. Από την άλλη, έχω ε­μπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις όποιες δυ­νατότητες μου. Άλλωστε και να είχα άγχος -που ενδεχομένως να μου χτυπήσει την πόρτα όσο πλησιάζει η πρεμιέρα- φυσιολογικό θα ήταν.

Δηλώσατε ότι από τις προτάσεις που σας είχαν γίνει, αυτή ήταν πιο μακριά από εσάς. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πάρετε το ρίσκο;
Ίσως εκτίμησα ότι ο ΣΚΑΪ είδε σε μένα κάτι άλλο από το προφανές. Κάτι που ίσως κι εγώ δεν είχα δει στον εαυτό μου. Αν το καλοσκεφτείτε, δεν παίρνω ρίσκο μόνο εγώ, παίρνει και το κανάλι. Αυτό για μένα ήταν πρόκληση.
Κά­ποιοι άνθρωποι με είδαν και είπαν: "Να ποιον θέλουμε". Αυτούς θέλω να τους βγάλω ασπρο­πρόσωπους. Και να σας πω και κάτι; Αν πας να κάνεις μπάντζι τζάμπινγκ, δεν έχει νόημα να πηδήξεις από τα 5 μέτρα. Αν αποφασίσεις να το κάνεις, θα πας στα 80 μέτρα. Κάπως έτσι σκέφτηκα. Βέβαια, αν πέσεις από τα 80 και κάτι δεν πάει καλά, θα σε μαζεύουν με κουταλάκι. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή (γέλια)

Τώρα που έχετε πάρει μια γεύση από τα όσα θα δούμε, τι είναι αυτό που σας αγχώνει περισσότερο;
Αυτό το διάστημα που κάνω πρόβες, συνειδη­τοποιώ ότι ο ρόλος μου είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ό,τι πίστευα. Υπήρχε μια αρχική ιδέα να είμα­στε δύο οι παρουσιαστές, οπότε σκεφτόμουν ότι το βάρος θα είναι μοιρασμένο.
Δυστυχώς, φαί­νεται παρα-ήμουν καλός στα προκαταρκτικά και αποφασίστηκε τελικά να το σηκώσω όλο μόνος. Δεν έχω θέμα να παρουσιάσω κάποιον ή να δια­βάσω ένα κείμενο. Η πίστα, όλα αυτά τα χρόνια, με έχει εξοικειώσει με την έκθεση στο κοινό. Αλλά μπαίνω και σε χωράφια δημοσιογραφικά.
Κι ενώ η συνέντευξη ουσιαστικά είναι μια συζήτη­ση με τον απέναντι σου, δεν είναι τόσο εύκολο, όταν εσύ κάνεις τις ερωτήσεις. Μαθαίνω πολλά πράγματα μέσω του Big Brother. Πράγματα που ίσως μου φανούν χρήσιμα, αν θελήσω να συνεχίσω στην τηλεόραση

Τι αλλαγές θα υπάρχουν στο «Big Brother» του 2020;
Έχω δει το πρώτο Big Brother. Είναι πολλά τα χρόνια, όμως, και δεν θυμάμαι πολλές λεπτο­μέρειες. Σίγουρα έχει αλλαγές, και πιστεύω ότι αυτές θα το κάνουν πολύ πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Αυτό που μπορώ να σας πω εμπι­στευτικά, είναι ότι θα έχει έναν καταπληκτικό νέο και άπειρο παρουσιαστή, που θα έχει επίσης εν­διαφέρον να δούμε αν θα τα καταφέρει!

Θα έχετε επικοινωνία με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή μόνο στο liveτης Κυριακής;
Θα μου επιτρέψετε να σας παραπέμψω στην εκπομπή και να το διαπιστώσετε στην πο­ρεία.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved