Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε για εκπομπή οκταπλάσια αμοιβή από αυτή που του πρόσφεραν
Media

Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε για εκπομπή οκταπλάσια αμοιβή από αυτή που του πρόσφεραν

Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει για ποια εκπομπή ζήτησε την οκταπλάσια αμοιβή από αυτή που του πρόσφεραν!

Ο συνθέτης, τραγουδιστής εξηγεί τα όσα θα δούμε στο Big Brother (το οποίο αναμένεται να βγει μετά τη λήξη του συναγερμού για τον Κορονοϊό) , τι άλλαξε στη ζωή του μετά το «Globetrotters» αλλά και για ποια εκπομπή ζήτησε την οχταπλάσια αμοιβή από αυτή που του πρόσφεραν

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά το Globetrotters;
Εντελώς. Οι προτάσεις -οι μουσικές κατ' αρ­χάς- πολλαπλασιάστηκαν. Η αναγνωρισιμότητά μας εκτοξεύτηκε. Η δύναμη της τηλεόρασης είναι τεράστια τελικά. Φανταστείτε μόνο πως, σε λίγο διάστημα, έξι από τις επτά ημέρες της ε­βδομάδας, θα υπάρχει ένα μέλος της οικογένει­ας Βαρθακούρη στην οθόνη σας. Κουράγιο!

Τώρα που και οι δύο έχετε πέσει με τα μού­τρα στη δουλειά, αφού και η σύζυγος σας είναι στη διαδικασία προετοιμασίας της δικής της εκπομπής, προλαβαίνετε να τσακωθείτε;
Πάντα έχουμε χρόνο για ένα καβγαδάκι. Αν δεν ανάψουν τα αίματα, βαριόμαστε (γέλια)

Πριν προβληθεί το Globetrotters, φοβό­σασταν ότι όλο αυτό που σας έβγαινε αυθόρμητα μπορεί να σας έκανε κακό;
Όχι, κι αυτό επειδή ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα προβληθούν οι καβγάδες μας. Θεωρού­σα πως οι αψιμαχίες -σε μια ταξιδιωτική εκπομπή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα- εί­ναι άχρηστο τηλεοπτικό υλικό και μάλιστα λυπόμουν το συνεργείο, που έπρεπε κάθε φορά να υποστεί τις φωνές μας. Βέβαια, λίγο μετά ήταν όλα μέλι-γάλα και γρήγορα μας έμαθαν, πως έτσι είμαστε εμείς, εκδηλωτικοί και θερμόαιμοι.


Με τη μουσική τι γίνεται; Ετοιμάζε­τε κάτι καινούργιο;
Θα αφιερώσω τον Μάρτιο αποκλει­στικά στο Big Brother . Ωστόσο, μέσα στο μήνα θα κυκλοφορήσω, μετά από 10 χρόνια, ένα καινούργιο κομμάτι, που λέγεται «Με ποιο δικαίωμα», και μάλι­στα θα γυρίσω και κλιπ. Οπότε ναι μεν δεν θα εμφανιστώ κάπου άμεσα, αλλά δεν απέχω από τη μουσική ποτέ. Από τον Απρίλιο θα συνεχίσω τις εμφανί­σεις μου κανονικά. Θα έχω καινούργιο τραγούδι, ένα Big Brother... ποιος με πιάνει!

Ποιος είναι ο επόμενος σας στόχος;
Να είμαι γερός και να χαίρομαι την οι­κογένεια μου. Δεν βάζω στόχους.
Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει!

Θέλατε να ασχοληθείτε με την τηλεόραση ή προέκυψε και είπα­τε «ας το κάνω»;
Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου γίνεται πρόταση. Πολλά χρόνια πριν, όταν η Σοφία Αλιμπέρτη θα ξεκινούσε πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακα -νομίζω στον Alpha-, μου πρότεινε να την κάνουμε παρέα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:


Για να το αποφύγω με τρόπο, ζήτησα ανά εκπομπή όσα μου πρότειναν ως μηνιαία αμοιβή. Μιλάμε για τέτοιο θράσος! Αλλά είναι αυτό που λες: "Δεν θέλω να το κάνω, αλλά αν μου τα δώσουν φυσικά θα το κάνω". Εννοείται δεν μου τα έδωσαν, έτσι η Σοφία πήρε τον Θανάση Πάτρα μαζί της.
Η δεύτερη φορά ήταν το 2014, όταν αποχώρησα από το «Just The 2 Of Us». Μου τηλεφώνησε ένα στέλεχος καναλιού για να ζητήσουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε κάτι. Ήταν όμως καλοκαίρι, ήμουν διακοπές με την οικογένεια και λίγες μέρες μετά κάηκε το σπίτι μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved