Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν θα πιστεύεις μέσα από ποια σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση (Photos)
Media

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν θα πιστεύεις μέσα από ποια σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση (Photos)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Η ηθοποιός θα κάνει το τηλεοπτικό της comeback πρωταγωνιστώντας στη νέα, φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ1 που έχει τον προσωρινό τίτλο «Τα καλύτερα μας χρόνια». Bασίζεται σε ένα ισπανικό format και προορίζεται να βγει στον αέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Βασικό ρόλο στη σειρά αυτή -που έχει τα χαρακτηριστικά μιας νοσταλγικής ιστορίας- θα έχει και ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος θα αποτελέσει μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη το πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Εν τω μεταξύ, στη δημόσια τηλεόραση «ξεπαγώνει» η σειρά «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη», η οποία προορίζεται να προβληθεί από το φθινόπωρο και μετά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του μοναδικού μυθιστορήματος του νομπελίστα ποιητή μας Γιώργου Σεφέρη.

Παίζουν οι Κατερίνα Μισιχρόνη, Γιώργος Κοντοπόδης, Γρηγορία Μεθενίτη, Φοίβος Μαρκιανός, Γιώργος Μερτζιάνης, Θωμαΐς Ανδρούτσου κ.ά.

Κατά τα άλλα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Tv Έθνους, στην ΕΡΤ κάνουν σχέδια αυτό το διάστημα και για τη δημιουργία μιας νέας κωμικής σειράς που θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved