Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι επικοί καυγάδες τους εξασφάλισαν από μία θέση παρουσιαστή
Media

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι επικοί καυγάδες τους εξασφάλισαν από μία θέση παρουσιαστή

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Το κοινό τους αγάπησε ως ντούετο λόγω του εκρηκτικού τους χαρακτήρα όταν βρίσκονται μαζί. Τώρα καλούνται και οι δυο να αποδείξουν ότι και μόνοι τους μπορούν να κάνουν το κοινό να τους ακολουθήσει

«Στις πιο δύσκολες στιγμές... στις μεγάλες διαδρομές... έχω εσένα», τραγουδά ο Χάρης Βαρθακούρης με τη μελωδική του φωνή. Αυτούς τους στίχους θα μπορούσε να τους αφιερώνει στη γυναίκα της ζωής του, Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη, με την οποία πορεύονται μαζί εδώ και επτά χρόνια ως παντρεμένοι και μοιράζονται τα πάντα.

Οι δυο τους κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Globetrotters» του Star, από το οποίο αναδείχθηκαν και νικητές, ενώ έκαναν τους τηλεθεατές να τους λατρέψουν για τους «τσακωμούς» και την αληθινή αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον.



«Οι καβγάδες μας είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου μας. Λέμε αυτό που νιώθουμε και μετά είμαστε καλά», δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη της η Αντελίνα.

Το love story τους κρατά χρόνια και μόνο συμβατικό δεν είναι. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, όταν πρωταγωνιστές είναι ο Χά­ρης και η Αντελίνα.
Προερχόμενοι από δύο κόσμους διαφορετικούς, εκείνος γιος του μοναδικού Γιάννη Πάριου και ένας «μονα­χικός» καλλιτέχνης που ζει και αναπνέει για τη μουσική, εκείνη γεμάτη ταμπεραμέ­ντο και μπρίο με μεγάλο όνειρο μια εκπομπή στην τηλεόραση (σ.σ.: η Αντελίνα έχει παρουσιάσει μέσα από τη συχνότητα του ΑΡΤ την εκπομπή «Καλημέρα, τι κάνεις;», αλλά και με τον Θανάση Πάτρα το μαγκαζίνο «Live Weekend»).

Η γνωριμία τους έγινε...

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:



Ο γάμος και οι εγκυμοσύνες (σ.σ.: έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντίνα) δεν άργησαν να έρθουν, όπως και οι εκατο­ντάδες στιγμές ευτυ­χίας που χάρισαν και χαρίζουν ο ένας στον άλλον.


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ

Όλα ξεκίνησαν, την πε­ρασμένη σεζόν, όταν το εκρηκτικό ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Κρατε­ρός Κατσούλης επέμενε ότι έπρεπε να αναλάβουν τη δική τους εκπομπή. Λίγους μήνες μετά, στις αρχές αυτής της σεζόν, η παραγωγή του ταξιδιωτικού παιχνιδιού «Globetrotters» του Star τους επέλεξε να συμμετάσχουν.

... Τι κι αν ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν επιφυλακτικός, η Αντελίνα επέμενε και δεν θα μπορούσε να της χαλάσει το χατί­ρι. Κατά βάθος ήξερε μέσα της ότι αυτή η συμμετοχή θα τους άλλαζε την επαγγελ­ματική τους ζωή... Όπως και έγινε.

ΣΤΟ «BIG BROTHER» ΚΑΙ ΤΟΝ ALPHA

Οι προτάσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού όντως επιφύλασσαν πολλά και διαφορε­τικά. Ο Χάρης Βαρθακούρης θα βρεθεί σε ρόλο παρουσιαστή στον νέο κύκλο του Big Brother στο ΣΚΑΪ που θα βγει στον αέρα όταν τελειώσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό , ενώ εκείνη εντάχθηκε στο δυναμικό του ALPHA, με πολλούς να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για την αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη σεζόν, μετά τη δρομολογημένη αποχώρηση της τελευταίας από το κανάλι.

Η Αντελίνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, που, επιτέλους, θα βρεθεί σε ένα μεγάλο κανάλι με ένα φορμάτ κομμένο και ραμ­μένο πάνω της, σε θέση κεντρικής παρουσιάστριας, στο νέο «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», που θα βγει άμεσα στον αέρα.

Σε ένα πρωτότυπο real life game, η Αντελίνα παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δεν μένει μόνο εκεί: Χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του ΑLΡΗΑ. Ξεχύνεται σε γειτονιές, δρό­μους, οδούς και λεωφόρους και απευθύ­νει... τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:



Και αυτή η πρεμιέρα φυσικά αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved