Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση on air για την εκπομπή της - «Έχω ανάγκη να σας πω…»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση on air για την εκπομπή της - «Έχω ανάγκη να σας πω…»

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν κανονικά στο πόστο της και σήμερα!

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές που βγαίνουν αλλά και σε εκείνες που δεν βγαίνουν και τόνισε τι θα κάνει από εδώ και πέρα η ίδια αλλά και οι συνεργάτες της!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Μη νομίζετε πως δεν έχουμε μέσα μας έναν φόβο και εμείς. Κάποιοι γράφετε "σας ευχαριστούμε που είσαστε εκεί και μας ενημερώνετε". Κάποιοι άλλοι "εσείς που μας λέτε να μείνουμε σπίτι είσαστε εκεί;" Καλά τι φαντάζεστε; Ότι ο καθένας έτσι εύκολα παίρνει το καπελάκι του και φεύγει; Τόσο απλά είναι τα πράγματα νομίζετε;»

Και πρόσθεσε: «Έχεις και λίγο μέσα σου συνείδηση. Κοιτάς δίπλα σου και λες τι γίνεται; Από εκεί έφυγαν, οι άλλοι είναι άρρωστοι, παρουσιάστηκαν κρούσματα… Τι να πούμε κι εμείς χωρίς να έχουμε κρούσματα, πάμε κι εμείς; Λέτε εμείς να μη θέλουμε να κάτσουμε στο σπίτι μας; Αν μας πουν από τη δουλειά μας. Παρακολουθούμε και το πάμε κι εμείς μέρα μέρα.»!

Και τόνισε: «Εγώ είχα την ανάγκη να σας τα πω αυτά γιατί με βλέπατε χθες, με βλέπετε σήμερα, μπορεί να με δείτε και αύριο… Ο καθένας τσεκάρει τον εαυτό του και βλέπει. Είμαστε καλά; Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι προς το παρόν»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved