8 Λέξεις: Ιφιγένεια Τζόλα: Τα κοινά στοιχεία με την «Ιφιγένεια» και το… Νησί (Photos)
Media

8 Λέξεις: Ιφιγένεια Τζόλα: Τα κοινά στοιχεία με την «Ιφιγένεια» και το… Νησί (Photos)

8 Λέξεις: Σπουδάζει Διεθνείς σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Η Ιφιγένεια Τζόλα που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό παίζοντας σε μικρή ηλικία στη σειρά Το Νησί μιλά στο Tv Έθνος για τα κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της αλλά και όλα όσα της έμαθε ο πρώτος της ρόλος στη δραματική σειρά του Mega.


Έχετε κοινά γιε τη συνονόματη σας ηρωίδα που υποδύεστε στις «8 λέξεις»;
«Έχω κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Είμαστε αυθόρμητες, ευαίσθητες, δεν μας αρέσει το ψέμα, αγαπάμε και σεβόμαστε τη φύση και τα ζώα»


Στο σίριαλ δηλώνετε youtuber και βίγκαν. Στην πραγματικότητα έχετε τόσο στενή σχέση με τα social media; Ανήκετε σε εκείνους που ασπάζονται τον βιγκανισμό; «Θεωρώ ότι ασχολούμαι με τα social media μέσα σε λογικό πλαίσιο. Σέβομαι τον βιγκανισμό, δεν είμαι όμως βίγκαν. Τρώω πολύ λίγο κρέας, δεν κάνω υπερβολές»


Η Ιφιγένεια που υποδύεστε έχει ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της. Εσάς οι γονείς σας σας στήριξαν στην επιλογή σας να ασχοληθείτε με την υποκριτική;
«Και βέβαια στηρίζουν την επιλογή μου να ασχοληθώ με την υποκριτική. Άλλωστε, γενικότερα στη ζωή μας πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Αυτό είναι και κάτι που πρεσβεύουν οι γονείς μου κι έτσι έχω την αμέριστη εμπιστοσύνη τους»


Η σχέση σας με τον Πίπη πώς θα εξελιχθεί; Θα του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία; «Η σχέση μου με τον Πίπη θα έχει και τα πάνω της και τα κάτω της, ωστόσο η μεγάλη ταραχή θα έρθει από ένα άσχετο γεγονός με τον γάμο μας»

Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;
«Όταν δεν έχω γύρισμα κάνω παρέα με τους συναδέλφους μου. Κάποιες φορές επιστρέφω και στην Αθήνα για να δω την οικογένεια μου και τους φίλους μου εκεί. Επίσης μου αρέσει να παίζω σκάκι, ήμουν και σε σκακιστικό σύλλογο, και λατρεύω το κολύμπι. Στο παρελθόν έκανα συγχρονισμένη κολύμβηση και scuba diving»


Συνεχίζετε τις σπουδές σας στις Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες;
«Οταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα εδώ στην Κύπρο και επιστρέψω στην Αθήνα, θα συνεχίσω και με τις σπουδές μου»


«Εχω ένα μυστικό» και «Το νησί». Από αυτές τις δύο τηλεοπτικές δουλειές που σας είδαμε να παίζετε, τι θυμάστε και τι δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

«Στο «Εχω ένα μυστικό», που έκανα και το ντεμπούτο μου στην υποκριτική, μπορώ να θυμηθώ τη μεγάλη μου χαρά που υποδυόμουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μικρή ηλικία Στο «Νησί» είχα τον ρόλο της Άννας σε μικρή ηλικία (κόρη του Στέλιου Μάινα και της Κατερίνας Λέχου). Μέσα από τον ρόλο μου έμαθα και έζησα εν μέρει τις δυσκολίες εκείνης της εποχής», δηλώνει στο TV έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved