Alpha: Δελτίο Ειδήσεων και μαραθώνια ενημέρωση για τον κοροναϊό!
Media

Alpha: Δελτίο Ειδήσεων και μαραθώνια ενημέρωση για τον κοροναϊό!

Ο ALPHA, σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που βιώνει η χώρα, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη.

Με υπευθυνότητα, εγκυρότητα και ψυχραιμία. Με ρεπορτάζ που ενημερώνουν άμεσα τον τηλεθεατή, με θέματα που τον στηρίζουν, με ειδήσεις που του δίνουν πληροφορία, γνώση, δύναμη. Που τον εμψυχώνουν.

Με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας με skype συνδέσεις, με φωνές «διαφορετικές» αλλά οικείες, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στην παρέα της ενημέρωσης των Alpha News.

Σήμερα, Τρίτη, ο Χρήστος Φερεντίνος στέλνει το δικό του μήνυμα για το «μένουμε σπίτι» και μας «αποκαλύπτει» τις ευκαιρίες που μας δίνονται, για να περάσουμε εποικοδομητικά τις ημέρες αυτές της αβεβαιότητας, αφιερώνοντας χρόνο στους ανθρώπους της οικογένειάς μας.

Ακόμη, ο ALPHA πρωτοπορεί και διαφοροποιείται, αλλάζοντας σημαντικό κομμάτι τη διαδικασίας του ρεπορτάζ, με στόχο την προστασία των δημοσιογράφων από τον κοροναϊό. Συνεργεία και δημοσιογράφοι έχουν εφαρμόσει τη χρήση ειδικού εξαρτήματος κατά την ηχοληψία, για την τήρηση απόστασης ασφαλείας και για την προστασία των ανθρώπων που συνεχίζουν να ρίχνονται, καθημερινά, στη μάχη της ενημέρωσης.

Επίσης οι ρεπόρτερ του σταθμού, Ηρώ Καρυοφύλλη και η Έφη Μπαρμπάτση, μας μεταφέρουν από το σπίτι τους τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα αιχμής, αποδεικνύοντάς μας εμπράκτως ότι η είδηση δεν έχει τόπο και χρόνο και, κυρίως, ότι ποτέ δεν σταματά.

Τέλος, σήμερα, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, ο Τάκης Χατζής και η Σοφία Παπαϊωάννου θα μας δώσουν τα δικά τους ρεπορτάζ σχετικά την επικαιρότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved