Κορονοϊός: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μιλά για τα ανησυχητικά συμπτώματα στο Happy Day
Media

Κορονοϊός: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μιλά για τα ανησυχητικά συμπτώματα στο Happy Day

Στο πλαίσιο των αλλαγών του τηλεοπτικού προγράμματος της τηλεορασης του Alpha, o Μιχάλης Κεφαλογιάννης, θα βρίσκεται κάθε πρωί, στην έναρξη της εκπομπής «Happy Day», προκειμένου να μας ενημερώσει για τα τελευταία νέα, τις εξελίξεις και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό.

Σήμερα, Τετάρτη 18 Μαρτίου, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, βρέθηκε σε ζωντανή σύνδεση στην παρέα του «Happy Day», και μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για την εξέλιξη της πανδημίας που πλήττει τον κόσμο.
Όπως ανέφερε χαρακτηρισικά, υπάρχουν ορισμένες αισιόδοξες ειδήσεις που μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της ψυχολογίας μας.
Ο αριθμός των κρουσμάτων δείχνει να είναι σταθερός, με τους επιστήμονες να βρίσκονται σε στάση αναμονής, αφού ο ιός είναι πολύ καινούριος για να μπορέσει να προβλεφθεί η συμπεριφορά και η εξέλιξη της μετάδοσής του.


Στα καλά νέα επίσης, είναι και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεραπεύονται και παίρνουν εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Ακόμα, οι αριθμοί μπορούν να φανούν κάπως καθησυχαστικοί, αφού μόλις το 5% του πληθυσμού θα νοσήσει βαριά, ενώ το 95% θα περάσει τον κορονοϊό σαν μια ελαφριά γρίπη.

Τέλος, στην Αμερική έγινε ήδη η πρώτη δοκιμή για το εμβόλιο ενάντια στον ιό.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ξεκαθαρίζει ποια είναι τα ανησυχητικά συμπτώματα που εμφανίζει κανείς και πρέπει να τον θορυβήσουν, ενώ δίνει συμβουλές για το πώς θα αποφύγουμε την αυθυποβολή στην υπερπληροφόρηση και τα fake news.

Στις συμβουλές της ημέρας, συνιστά ψυχραιμία, ενώ μας συστήνει την γραμμή της τηλεϊατρικής με βιντεοκλήση. Οι πολίτες μπορούν να καλούν το 214 214 2000 και να συνομιλούν δωρεάν με ψυχολόγους και γιατρούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved